Nuorisotyön viikko 7.-13.10.2019

Hurraa nuoret, nuoruus ja nuorisotyö!

Nuorisotyön viikon logo.Nuorisotyön viikolla 7.-13. lokakuuta 2019 nostetaan esille nuorisotyöntekijöiden, järjestöjen, kuntien ja seurakuntien tekemää arvokasta työtä nuorten hyväksi. Tänä vuonna teemana on nuorten mielenterveyden parissa ja hyväksi tehtävä nuorisotyö sen monissa muodoissaan. 

Valtakunnallisesti Nuorisotyön viikkoa vietetään ympäri Suomen paikallisten toimijoiden, kuntien, järjestöjen ja nuorten itsensä järjestämillä tempauksilla, teemapäivillä, tilaisuuksilla ja kampanjoilla. Viikko näkyy myös mediassa ja somessa erilaisina kampanjoina ja avauksina.

Miten osallistua Nuorisotyön viikkoon?

  • Käytä viikon aluksi julkaistavaa Facebook-profiilikuvakehystä.
  • Järjestä tapahtuma omalla paikkakunnallasi Nuorisotyön viikolla ja ilmoita se mukaan arvontaan 22.9. mennessä täällä.
  • Jaa Nuorisotyön viikon sisältöjä omassa ja organisaatiosi sosiaalisessa mediassa.
  • Nosta nuorisotyön merkitystä ja nuorten mielenterveyden parissa tehtävää nuorisotyötä esiin organisaation viestinnässä. Miten teemat näkyvät erityisesti teillä?
  • Osallistu Nuorisotyön viikon tapahtumiin. Löydät ne kootusti täältä!
Ratkaistaan Suomen suurin ongelma! Tule kuulemaan ja kertomaan, mitä tekemistä mielenterveydellä on nuorten syrjäytymisen kanssa ja pohtimaan, miten nuorten mielet saadaan voimaan paremmin.

Yhteistyössä

 

Vahvistamon logo

 

Mieli ry:n logo

 

Mielenterveyden keskusliiton logo

 

 

 

Lisätietoja Nuorisotyön viikosta antaa viestinnän tuottaja Anna Enbuske (puh. 044 416 5216, anna.enbuske@alli.fi). Viime vuoden Nuorisotyön viikon materiaaleihin pääset tutustumaan täällä.