Materiaalit ja ohjeet

Tältä sivulta löydät Politiikkaviikon materiaalit ja ohjeet. 
 

Ryhmätyö 

Muistithan jo ilmoittautua Politiikkaviikon ryhmätyöhön? Jos et ole vielä ilmoittautunut, pääset ilmoittautumiseen tästä
 

Valmistautuminen ryhmätyöhön

Lataa alta ohjaajan PowerPoint-esitys sekä ryhmätyöpohjat ja apukortit. Ryhmätyötä varten sinun tarvitsee vain tulostaa ryhmätyöpohjat, tulostaa ja leikata apukortit sekä varata ryhmäläisille kyniä ja paperia tarpeen mukaan. 
 

Ohjaajan PowerPoint

Ohjaajan PowerPoint-esitys julkaistaan lähipäivinä. 
 

Ryhmätyöpohjat
 

 

 

 

 

Apukortit 

Ryhmätyön apukortit julkaistaan myöhemmin. 
 

Ryhmätyön tulosten lähettäminen 

Ryhmätyön tuloksena syntyneet ideat ja ehdotukset pääset palauttamaan tästä. Kaikkien Politiikkaviikolle osallistuneiden ryhmien tuotokset kerätään Uuden politiikan julistukseen, joka luovutetaan oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonille 20.11.2019. 

Lue lisää Uuden politiikan julistuksesta täältä
 

Erätauko-dialogit 

Erätauko-säätiön ohjeilla voitte järjestää dialogin juuri teille sopivan aikataulun ja kokoonpanon mukaisesti. Dialogipohjia on neljä erilaista: kaksi pelkille nuorille (45 min ja 75 min) sekä kaksi nuorille ja päättäjille (75 min ja 120 min).

Valmistautuminen dialogiin

Lataa alta keskustelun vetäjän ohjeet sekä haluamasi dialogin ohjeet. Varaa dialogia varten sopiva tila ja järjestä tila dialogiohjeiden mukaisesti. Kutsu päättäjät dialogiin ja varmista, että he tietävät, millaiseen tilaisuuteen he ovat tulossa.
 

Keskustelun vetäjän ohjeet 
 


Dialogitilaisuuksien ohjeet
 

 

 

 Päättäjien kutsuminen 

Voit kutsua nuorten ja päättäjien yhteisdialogeihin esimerkiksi kuntasi valtuutettuja tai viranhaltijoita, oman vaalipiirisi kansanedustajia tai vaikka kunnassa toimivien yhdistysten puheenjohtajia!

Kunnanvaltuutettujen ja keskeisten viranhaltijoiden yhteystiedot löydät oman kuntasi kotisivuilta. Kuntien kotisivut löydät täältä.

Kaikkien kansanedustajien ja heidän avustajiensa yhteystiedot vaalipiireittäin löydät täältä

 

Aiheesta muualla