Vilma Hakala aloittaa Allianssin sosiaalisen median asiantuntijana

19.06.2018
Kuva Vilma Hakalasta

Vilma Hakala, 31, on valittu Suomen Nuorisoyhteistyö - Allianssi ry:n digitaalisesta viestinnästä vastaavaksi asiantuntijaksi. Hakala siirtyy tehtävään Helsingin kaupungilta kaupunkiympäristön toimialan viestintäsuunnittelijan paikalta. Erityisesti hän on vastannut kaupunkiympäristön somekanavien ja muun digitaalisen viestinnän kehittämisestä ja ylläpitämisestä. Aiemmin Hakala on tehnyt viestintää eri tehtävissä Suomen ympäristökeskus SYKEssä ja vastannut siellä muun muassa sosiaalisen median kehittämisestä.

Allianssin digitaalisen viestinnän asiantuntijana Hakala ryhtyy luomaan uusia digiviestinnän konsepteja, joiden tarkoituksena on kasvattaa nuorisoalan tunnettuutta. Hän vastaa Allianssin somekanavien kehittämisestä ja ylläpitämisestä ja sparraa myös muita allianssilaisia ja nuorisoalan toimijoita niiden käytössä.

“On upeaa päästä kehittämään uusia digitaalisen viestinnän konsepteja juuri Allianssille! Allianssin tasa-arvotyö, demokratiakasvatus ja nuorten oikeuksien puolustaminen ovat minulle tärkeitä arvoja. Uskon, että innostavilla ja osallistavilla sosiaalisen median sisällöillä saamme entistä vaikuttavammin nuorisoalan kysymyksiä esille”, Vilma Hakala sanoo.

“Koko nuorisoalan ja Allianssin someviestinnässä on huikea potentiaali: sen avulla voimme tehdä nuorten hyväksi ja nuorten kanssa tehtävää työtä sekä nuoriin vaikuttavia yhteiskunnallisia muutoksia näkyvämmäksi ja tunnetummaksi niin päättäjille, suurelle yleisölle kuin alan toimijoille itselleen. Vilman erinomaiset näytöt onnistuneesta ja luovasta somesuunnittelusta ja -toteutuksesta vakuuttivat, että hänen johdollaan saamme tuon potentiaalin otettua käyttöön. Rekrytiimimme on myös varma siitä, että Vilmasta tulee mainio jäsen työporukkaamme“, Allianssin toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelm kertoo.

Vilma Hakala aloittaa Allianssissa 13.8.


Lisätiedot:
Vilma Hakala, 044 416 5255
Anna Munsterhjelm, 040 5879514