Tiedote: Koronavirus aiheuttaa muutoksia Allianssin toimintaan ja palveluihin

12.03.2020
AnnaM
Allianssi-talon ulkonurkka

(päivitetty 18.3.)

Nuorisoalan kattojärjestö Allianssi tekee toimintaansa muutoksia ehkäistäkseen koronaviruksen leviämistä omalta osaltaan ja estääkseen esimerkiksi koko henkilökunnan samanaikaisen sairastumisen. 

Koko Allianssin toimisto siirtyy tekemään etätöitä 13.3. alkaen toistaiseksi, ainakin 13.4. asti. Työmatkat erityisesti ulkomaille on peruutettu. Työntekijät voivat osallistua ulkoisiin tapaamisiin ja esimerkiksi työryhmien kokouksiin harkintansa mukaan, lähtökohtaisesti kuitenkin etäyhteydellä. Henkilökunnan tavoittaa tavalliseen tapaan sähköpostitse ja puhelimitse yleisen virka-ajan puitteissa. 

Allianssin maalis-huhtikuussa järjestämät tilaisuudet ja tapahtumat joko perutaan tai siirretään järjestettäväksi verkossa. Muutoksesta viestitään hyvissä ajoin suoraan tilaisuuteen ilmoittautuneille sekä Allianssin tapahtumakalenterissa. 

Allianssi-talon asiakaspalvelu palvelee normaalisti sähköpostitse ja puhelimitse, mutta lähipalvelu Allianssi-talolla on suljettu 13.3. klo 12 alkaen toistaiseksi, ainakin 13.4. saakka. Uusia tilavarauksia Allianssi-talon ulkopuolisilta toimijoilta ei vastaanoteta ajalle 13.3.-15.4. Jo varauksen tehneisiin henkilöihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti ja sovitaan, kuinka varauksen kanssa toimitaan.  

Nuorisotiedon kirjaston lähipalvelu on suljettu 13.3. alkaen toistaiseksi, ainakin 13.4. saakka. Palautettavat kirjat voi jättää palautusluukkuun. Kirjaston tietopalvelu palvelee normaalisti sähköisesti. 

 

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelm, anna.munsterhjelm@alli.fi, 040 5879514

Aiheesta lisää