Leena Kuusisto korkeakouluharjoittelijaksi Nuorisotiedon kirjastoon

04.03.2020
SallaM
Kuvassa vaaleatukkainen Leena katsoo kameraan ja hymyilee. Hän seisoo betonisen seinän edessä. Hänellä on silmälasit ja vaaleat pitkät hiukset.

Leena Kuusisto on aloittanut Nuorisotiedon kirjastossa korkeakouluharjoittelijana tällä viikolla. Kuusisto opiskelee sosiologiaa Helsingin Yliopistossa.

Kuusiston harjoittelu Nuorisotiedon kirjastossa ja tietopalveluissa jatkuu toukokuun loppuun asti. Harjoittelu sisältää tehtäviä monipuolisesti: lainaus- ja tiedonhakupalvelua, kirjaston kokoelmien läpikäyntiä, luettelointia, tiedontallennustyötä, viestintää sekä kirjastotapahtumien järjestämistä. Kuusisto osallistuu myös kirjaston ja Allianssin asiakaspalveluun, ja on mukana uuteen kirjastojärjestelmään siirtymisen aloituksessa. 

Kuusistolla on kokemusta kirjastotyöstä ja kiinnostusta sekä intoa paneutua kirjastotyöhön ja nuorisoalaan enemmän. 

"Olemme iloisia saadessamme Leenan mukaan Allianssin porukkaan! Haluamme tarjota harjoittelussa Leenalle tietoa, kokemuksia sekä laajan näkemyksen tiedonhallinnasta, kirjastotyöstä ja julkaisutoiminnasta nuorisoalalla tulevaisuutta varten", kertoo Allianssin palvelujohtaja Jonna Laitinen.


Lisätietoja
Jonna Laitinen, palvelujohtaja
jonna.laitinen@alli.fi
044 4165 212

nuorisotiedon kirjasto rekrytointi