Piirroskuva Jessika IsomerestäJessika Isomeri (1995) 

Kuka olet? 
Olen järjestöaktiivi ja maantieteen ja biologian aineenopettajaopiskelija. Toimin Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan (@hyy_hus) hallituksen puheenjohtajana. Minulle tärkeitä teemoja ovat opiskelijoiden mielenterveys ja hyvinvointi, yhdenvertaisuus ja yhteisöllisyys. Rentoudun mieluiten upeiden luontoelämysten tai hömppien tosi-tv-ohjelmien parissa.

Miten muutat maailmaa? 
Haluan omalla toiminnallani luoda ympärilleni avointa, empaattista ja välittävää ilmapiiriä. Toistemme aito kuunteleminen ja ymmärtäminen on tässä pirstaloituneessa maailmassa ensisijaisen tärkeää. En kuitenkaan muuta maailmaa yksin, vaan yhdessä koko yhteisön kanssa. Uskon, että jokainen haluaa tuntea itsensä merkitykselliseksi. Kaikilla meillä opiskelijoilla ja nuorilla on täysi oikeus oppia uutta, tehdä merkityksellisiä asioita ja voida hyvin siinä samalla.

Miten kannustat muita? 
Kannustan tarttumaan mahdollisuuksiin. Ei tarvitse pelätä, ettet olisi valmis, vaan tekemällä oppii. On todella palkitsevaa löytää itselleen tehtäviä, jotka tuntuvat merkityksellisiltä. Mutta pieni varoituksen sana: Hommat voivat eskaloitua ja saatat löytää itsesi yllättävänkin hienoista pesteistä.

Ketä henkilöä arvostat? 
Arvostan jokaista rohkeaa tyyppiä, joka tuo epäkohtia esiin. Jokaista, joka tekee omasta yhteisöstään ja tästä maailmasta parempaa paikkaa. Erityisen paljon arvostan niitä, jotka laittavat oman jaksamisensa muiden asioiden edelle.