Tietoa nuorisoalasta ja nuorista

" "

Nuorisoalan kuntavaalitavoitteet: Kunta, jossa nuoret voivat hyvin 

Me haluamme Suomen, jossa kunnat sitoutuvat nuoriinsa. Nuorisoalan kuntavaaliohjelmaan on koottu kunnan päättäjille 27 keinoa parantaa nuorten hyvinvointia.

Illmastodelegaatti

Tietoa nuorista

Tuotamme nuorisoalalle monenlaista tietoa nuorista. Löydät julkaisumme kootusti tältä sivulta.
 

Kaksi henkilöä keskustelee keskenään valoisassa tilassa, taustalla muita ihmisiä.

Nuorisotyö Suomessa

Tältä sivulta löydät tuottamaamme tietoa ja julkaisuja. Olemme olleet luomassa esimerkiksi Nuorisotyön ammattieettisiä ohjeita ja Nuorisotyön kriisikansiota.

Nuoret jotka muuttaa maailmaa -kuvitusta

Nuoret, jotka muuttavat maailmaa

Haluamme nostaa esiin nuoria, jotka omalla toiminnallaan muuttavat maailmaa tavalla tai toisella. Teot voivat olla pieniä tai suuria: toinen nousee barrikadeille päättäjiä vastaan, toinen mahdollistaa muiden nuorten toimintaa - kolmas saattaa tehdä pientä ja yllättävää ihan lähipiirissään. Tapoja on siis monia!

Tutustu nuoriin tällä sivulla tai vinkkaa meille tuntemasi nuori, joka muuttaa omalla toiminnallaan maailmaa.
 

RSSO värejä

Ratkaistaan Suomen suurin ongelma

Nuorten syrjäytyminen on Suomen suurin ongelma. Ilman hyvinvoivia nuoria ei jatkossa ole työlle tekijöitä, veroille maksajia eikä yhteisille asioille hoitajia.

Ratkaistaan Suomen suurin ongelma -otsikolla järjestetään keskustelutilaisuuksia ja paneelikeskusteluja sekä kerätään tietoa ja ratkaisuja nuorten syrjäytymisen torjumiseksi. Tältä sivulta löydät mm. puolueiden ratkaisuehdotuksia nuorten hyvinvoinnin turvaamiseksi koronakriisin keskellä.