Tapahtumat, teemaviikot ja kampanjat

" "

Kuntavaalit 2021

Me haluamme Suomen, jossa kunnat sitoutuvat nuoriinsa. Laadimme nuorisoalan yhteisen kuntavaaliohjelman, johon on koottu kunnan päättäjille 27 keinoa parantaa nuorten hyvinvointia. 

Ihmisiä aulatilassa, etualalla oleva henkilö istuu sähköpyörätuolissa.

NUORI2022 – valtakunnalliset nuorisotyön päivät

NUORI2022-suurtapahtuma järjestetään Jyväskylässä 26.-27.4.2022. Tapahtuma tarjoaa jopa 2000 nuorisoalan ammattilaisille, vaikuttajille ja toimijoille paikan verkostoitua, innostua ja kehittää osaamistaan. 

Tapahtuman tavoite on kehittää alan osaamista sekä mahdollistaa hyväksi todettujen toimintamallien leviäminen valtakunnallisesti. NUORI2022-tapahtumassa nostetaan alan arvostusta ja näkyvyyttä sekä tuodaan nuorisoalalle keskeiset kysymykset yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Tapahtuman liput ovat nyt myynnissä!

NUORI2022 logo ja teksti ETKOT vaaleanpunaisen valokuvan päällä

NUORI2022 ETKOT

Koronapandemian vuoksi NUORI2021 - valtakunnalliset nuorisotyönpäivät siirrettiin syyskuulta huhtikuulle 2022. NUORI2022 Etkot -tapahtuma tarjoaa ajankohtaista tietoa siitä, mitä alalle kuuluu juuri nyt, esittelee tuoreimmat tutkimukset ja nostaa esiin nuorisotyön uusimmat menetelmät. Tapahtuma järjestetään 16.9.2021.

Jäsenjärjestöpäivä

Allianssin jäsenjärjestöpäivä

Kiitos kaikille jäsenjärjestöpäivään 26.5. osallistuneille! Tiedotamme lähempänä vuoden 2022 jäsenjärjestöpäivästä.

Politiikkaviikko grafiikkaa

Politiikkaviikko

Politiikkaviikko on valtakunnallinen yhteiskunnallisen vaikuttamisen teemaviikko nuorille. Viikko järjestetään 2.-9.11.2020

Nuorisotyön viikko 2021, 11.-17.10.2021

Nuorisotyön viikko

Nuorisotyön viikko järjestetään tänä vuonna 11.–17.10.2021. Viikolla nostetaan esille nuorisotyöntekijöiden, järjestöjen, kuntien ja seurakuntien tekemää arvokasta työtä nuorten hyväksi. Valtakunnallisesti Nuorisotyön viikkoa vietetään ympäri Suomen paikallisten toimijoiden, kuntien, järjestöjen ja nuorten itsensä järjestämillä tempauksilla, teemapäivillä, tilaisuuksilla ja kampanjoilla. Viikko näkyy myös mediassa ja somessa erilaisina kampanjoina ja avauksina.

Kansanedustajat istumassa vierekkäin paneelikeskustelussa.

Ratkaistaan Suomen suurin ongelma

Ilman hyvinvoivia nuoria ei jatkossa ole työlle tekijöitä, veroille maksajia eikä yhteisille asioille hoitajia. Siksi nuorten syrjäytyminen on Suomen suurin ongelma. Onneksi se on myös ratkaistavissa.

Sinisiä ilmapalloja

Nuorten EU-huippukokous

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Nuorten EU-huippukokous kokoaa Suomen EU-sukupolven eli vuonna 1995 ja sen jälkeen syntyneet 15–25-vuotiaat nuoret keskustelemaan tavoitteista uuden sukupolven Euroopalle. Huippukokoukseen valitaan haun perusteella osallistujiksi 75 nuorta.

Kaksi henkilöä keskustelee keskenään valoisassa tilassa, taustalla muita ihmisiä.

Tapahtuma- ja koulutuskalenteri

Kaikki Allianssin tulevat tapahtumat ja koulutukset löytyvät tapahtuma- ja koulutuskalenterista.