Osallisuuden vahvistajat

Osallisuuden vahvistajat -verkosto on järjestöjen yhteinen ammattilaisverkosto, joka kokoaa osallisuuden parissa työskentelevät yhteen pari kertaa vuodessa. Verkosto kuulee asiantuntijapuheenvuoroja ja jakaa tietoa ja kokemuksia omista taustatahoistaan. Osallisuuden vahvistajat -verkostoa koordinoivat osallisuuden parissa toimivat osaamiskeskukset, eli Allianssi ja Nuorten Akatemian, Opinkirjon ja Nuorisovaltuustojen liiton muodostama koalitio. Jos olet kiinnostunut liittymään Osallisuuden vahvistajiin, ole yhteydessä sähköpostilla verkoston ylläpitäjiin: Opinkirjossa Tiina Karhuvirta (tiina.karhuvirta@opinkirjo.fi) tai Allianssissa Kirsi Uusitalo (kirsi.uusitalo@alli.fi).  

Lisäksi Allianssi ylläpitää yhdessä osallisuuden osaamiskeskusten kanssa Osallisuuden vahvistajat -ryhmää Facebookissa. Ryhmä on suljettu, jotta keskustelu voisi olla avoimempaa. Mukana on jo yli 300 nuorten parissa toimivaa aikuista - liity sinäkin mukaan!

Ryhmän löydät hakusanalla Osallisuuden vahvistajat tai tämän linkin kautta. Pyydä saada liittyä ryhmään, niin ylläpito hyväksyy sinut tuota pikaa!

Seuraava live-tapaaminen on ke 11.9. klo 10-12 Allianssi-talolla (Asemapäällikönkatu1, Itä-Pasila, Helsinki). Tapaamiseen voi osallistua myös etänä (LINKKI: https://meet.google.com/vkk-purf-vtj) Tarkempi ohjelma julkistetaan elokuussa.