Näytteilleasettajat

NÄYTTEILLEASETTAJAPISTEET

Messuosasto on otollinen tilaisuus levittää tietoa omasta osaamisalastaan nuoriso- ja kasvatusalan toimijoille. Messuosasto rakennetaan avoimeksi ja raikkaaksi, erilaiset toimintamahdollisuudet ja -toiveet huomioiden.

Näytteilleasettajapisteitä on myynnissä kolmessa eri hinta- ja kokoluokassa. Pisteet sijoittuvat Tampere-talolla paraatipaikoille muutamiin eri tiloihin ja kerroksiin.

Varaa näytteilleasettajapisteesi täällä!

Messupisteen hintaan sisältyy kuvissa näkyvät taustarakenteet, messumatto, logokyltti, valot, sähköpiste, pöytä ja tuoli. Muut osastolle tulevat lisävarusteet voi tuoda paikalle itse tai vuokrata messurakennuttajakumppanimme kautta. Messupisteen maton väri vaihtelee tapahtuman graafisen ilmeen väreissä: keltainen, pinkki ja siniharmaa. Maton väriin ei valitettavasti voi itse vaikuttaa. Tämän lisäksi messupisteen hintaan sisältyy messupisteen koosta riippuen kahdesta neljään näytteilleasettajapassia.

Näytteilleasettajapisteet myydään ensisijaisesti ei-kaupallisille nuoriso- ja kasvatusalan organisaatioille, jotka jakavat tapahtuman järjestäjien arvot. Kaupallisetkin toimijat voivat varata näytteilleasettajapaikkoja, mutta paikat siirretään toiselle näytteilleasettajalle mikäli ensisijainen kohderyhmä ilmoittaa kiinnostuksestaan näytteilleasettajapistettä kohtaan.

Näytteilleasettajapisteet

Kuva 3x3 kokoisesta näytteilleasettajapisteestä.

   Messupiste B
   Koko 3m x 3m, eli 9m2
   1800 euroa
   (sisältää neljä näytteilleasettajapassia)

 

 

Kuva 3x2 kokoisesta näytteilleasettajapisteestä.

   Messupiste C
   Koko 2m x 3m, eli 6m2
   1200 euroa
   (sisältää kolme näytteilleasettajapassia)

 

 

Kuva 2x2 kokoisesta näytteilleasettajapisteestä.   Messupiste D
   Koko 2m x 2m, eli 4m2
   800 euroa
   (sisältää kaksi näytteilleasettajapassia)
 

 

 

Lisätietoja näytteilleasettajapisteistä

Sara Sipilä
Tapahtumatuottaja
sara.sipila@alli.fi
044 722 9356