Ohjelma

Nuorisotyötä tehdään yhdessä – ja ylpeästi!

NUORI2019 - valtakunnallisten nuorisotyöpäivien teema on YHTEISTYÖ. Tulevaisuuden hyvinvoiva yhteiskunta vaatii yhdessä nuorten puolesta vaikuttavan ja yhteen hiileen puhaltavan nuorisoalan, osaavia nuorten parissa toimivia ammattilaisia ja vapaaehtoisia, aktiivisia kansainvälisiä, valtakunnallisia ja paikallisia yhteistyöverkostoja sekä yhdessä työstettyjä ratkaisuja nuoria koskettaviin haasteisiin.

Valtakunnalliset nuorisotyöpäivät tulevat pitämään sisällään monipuolisen kattauksen nuorisoalan toimijoille oleellisia ja ajankohtaisia aiheita. Ohjelmien toteutustapoja on monia, mutta yksi asia niitä yhdistää: kaiken tavoitteena on tehdä nuorisoalasta entistä osaavampi, yhtenäisempi ja vaikuttavampi!

Ensimmäinen tapahtumapäivä alkaa yhteisillä avajaisilla klo 12 ja huipentuu valtakunnallisesti tunnetun artistin tähdittämään iltajuhlaan. Toinen tapahtumapäivä alkaa heti aamusta ja päättyy yhteisten päättäjäisten muodossa klo 16.

Yritämme rakentaa parhaan mahdollisen ohjelman yhdessä muiden nuorisoalan osaamiskeskusten kanssa, sekä avoimen ohjelmahaun avulla, mutta vinkit innostavista sisällöistä ovat aina tervetulleita. Mitä haluaisit ehdottomasti tapahtumassa tehdä, keitä kuulla ja mitä oppia - kerro siitä meille sähköpostitse!

Tapahtuman ohjelma julkaistaan joulukuussa 2018.