Osallisuuden verkostoja

Osallisuuden vahvistajat -verkosto on järjestöjen yhteinen ammattilaisverkosto, joka kokoaa osallisuuden parissa työskentelevät yhteen pari kertaa vuodessa. Verkosto kuulee asiantuntijapuheenvuoroja ja jakaa tietoa ja kokemuksia omista taustatahoistaan. Osallisuuden vahvistajat -verkostoa koordinoivat osallsuuden parissa toimivat osaamiskeskukset, eli Allianssi ja Nuorten Akatemian, Opinkirjon ja Nuorisovaltuustojen liiton muodostama koalitio. Jos olet kiinnostunut liittymään Osallisuuden vahvistajiin, ole yhteydessä sähköpostilla verkoston ylläpitäjiin: Opinkirjossa Tiina Karhuvirta (tiina.karhuvirta@opinkirjo.fi) tai Allianssissa Kirsi Uusitalo (kirsi.uusitalo@alli.fi).  

Lisäksi Allianssi ylläpitää yhdessä osallisuuden osaamiskeskusten kanssa Osallisuusohjaajat-verkostoa Facebookissa. Ryhmä on suljettu, jotta keskustelu voisi olla avoimempaa. Mukana on yli 300 nuorten parissa toimivaa aikuista - liity sinäkin mukaan!

Ryhmän löydät hakusanalla osallisuusohjaajat tai tämän linkin kautta. Pyydä saada liittyä ryhmään, niin ylläpito hyväksyy sinut tuota pikaa!

Aiheesta muualla