Nuorisotyön kansainvälistämö

Nuorten ryhmän tekemä pyramidi

Nuorisotyön menetelmät Suomessa ja kansainvälisesti

Mistä saisi hyviä ideoita maahanmuuttajatyöhön? Millaisia kulttuurisen nuorisotyön hankkeita muualla on tehty?

Nuorisotyötä tehdään monilla eri tavoilla ja lukuisilla menetelmillä. Tutustu täällä eri toimintamuotoihin ja hyviin käytäntöihin meillä ja muualla! Kehitä omaa toimintaasi ja hanki kumppaneita! Täällä voit myös ilmiantaa toimivan menetelmän muiden alalla toimivien iloksi.

isoja saippuakuplia, joiden läpi näkyy ihmisiä kadulla/aukiolla

Ajankohtaista kansainvälisessä nuorisotyössä

Täältä tuoreimmat tiedot erilaisista hakumahdollisuuksista nuorisoalan kansainvälisiin tapahtumiin.

Maapallo

Muualta opittua: kansainvälisen nuorisotyön tietopankki

Onko Norjassa nuorisolakia? Mitä Euroopan neuvosto tekee nuorten oikeuksien hyväksi? Tietääkö kukaan mitään Makedonian nuorisotyöstä, löytyisikö matkaraporttia?

Täältä saat tietoa nuorisotyön kansainvälisistä rakenteista, tärkeimmistä nuorisopolitiikan asiakirjoista ja artikkeleista, rahoitusmahdollisuuksista, matkaraporteista sekä maakohtaista nuorisoalan tietoa eri Euroopan maista.

Nuorisojärjestöjen edustajat paneelikeskustelussa

EU:n nuorisodialogi

Haluatko vaikuttaa EU:n nuorisopolitiikkaan? Katso täältä miten!

Sevilla

Allianssin nuorisovaihto

Allianssin nuorisovaihto edistää kultuurienvälistä oppimista ja globaalia ymmärrystä järjestämällä monipuolisia mahdollisuuksia ulkomailla työskentelyyn ja oppimiseen.

Kauttamme voi lähteä vapaaehtoistyöhön, kielikurssille, töihin tai työssäoppimaan eri puolille maailmaa. Suomeen tulee kauttamme kansainvälisiä vapaaehtoisia.

Allianssin nuorisovaihto toimii koordinoivana tahona Erasmus+-tuetuissa ohjelmissa ja on aktiivinen toimija kotimaisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Olemme mukana monissa yhteistyö- ja kehittämishankkeissa yhdessä nuorisoalan toimijoiden ja oppilaitosten kanssa.