Yhteistyökumppaniksi?

NUORI2020 - valtakunnalliset kasvatuksen ja nuorisotyön päivät etsii yhteistyökumppaneita!

Tapahtuman yhteistyökumppanuus on erinomainen tilaisuus saada paitsi näkyvyyttä nuoriso- ja kasvatusalan keskuudessa kuin myös päästä vaikuttamaan siihen, miten alan osaamista kehitetään ja miltä alan suurtapahtuma näyttää. Yhteistyökumppaneiden tulee jakaa Allianssin ja Kirkkohallituksen arvot.

Yhteistyökumppanuuksia on monenlaisia ja niiden hinnat vaihtelevat sisältökokonaisuuksittain. Yhteistyön sisältökokonaisuudet voivat koostua esimerkiksi seuraavista asioista:

  • Näkyvyys viestinnässä ennen tapahtumaa ja sen aikana
  • Oma tai omia ohjelmakokonaisuuksia
  • Paikka messuosastolta
  • Tilat oman verkostotilaisuuden organisoimiselle
  • Osallistujia veloituksetta tai alennuksella tapahtumaan

Olethan yhteydessä Allianssin tapahtumatuottaja Sara Sipilään (sara.sipila@alli.fi) niin sovitaan yhdessä juuri teille sopiva yhteistyökumppanuuskokonaisuus!

​​​​​​​---

NUORI2020 - valtakunnalliset kasvatuksen ja nuorisotyön päivät järjestetään 14.-16.1.2020 Tampere-talolla. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille kasvatus- ja nuorisoalan toimijoille. Tapahtuman tavoitteena on osallistujien osaamisen kehittäminen, uusien toimintamallien ja yhteistyöverkostojen luominen sekä koko alan yhtenäisyyden vahvistaminen. Tapahtuman tavoitteena on lisäksi nostaa nuoriso- ja kasvatusala yhteiskunnalliseen keskusteluun sekä nostattaa alan arvostusta. Tapahtuma järjestetään ilmastovastuullisesti.

Tapahtumaan odotetaan jopa 3000 osallistujaa. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry ja Kirkkohallitus, paikallisena yhteistyökumppanina toimii Tampereen nuorisopalvelut ja ohjelmayhteistyötä tehdään yhdessä alan toimijoiden kesken.