NUORI2020 - valtakunnalliset kasvatuksen ja nuorisotyön päivät

NUORI2020 - valtakunnalliset kasvatuksen ja nuorisotyön päivät järjestetään Tampereella 14.-16.1.2020

NUORI2020 - valtakunnalliset kasvatuksen ja nuorisotyön päivät järjestetään Tampereella 14.-16.1.2020. Tapahtuma tarjoaa niin kirkon, kuntien, kuin järjestöjenkin nuorisoalan ammattilaisille, vaikuttajille ja toimijoille paikan verkostoitua, innostua ja kehittää osaamistaan. Tapahtumaan odotetaan jopa 3000 osallistujaa.

Tapahtuman tavoitteena on kasvattaa alan osaamista sekä mahdollistaa hyväksi todettujen toimintamallien levittäminen valtakunnallisesti. Suurtapahtuma nostaa alan yhteiskunnalliseen keskusteluun ja herättää alan näkyvyyttä sekä arvostusta.

Tapahtuma järjestetään ilmastovastuullisesti.
Tapahtuman järjestävät yhdessä Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi sekä Kirkkohallitus. Tapahtuman paikallisena yhteistyökumppanina toimii Tampereen nuorisopalvelut.

NUORI2020MAINOSKUVA

OHJELMA JA AIKATAULU JULKI

Valtakunnallisten nuorisotyön ja kasvatuksen päivien aikataulu on nyt julkaistu! Ohjelma on koottu yhdessä alan timantinkovien osaajien kanssa, ja ohjelmaa tuottaakin lähes sata ohjelmatuottajaporukkaa!

Seminaariohjelmaa on kolmena päivänä 14.-16.1.2019 Tampere-talolla, joka tarjoaa loistavat puitteet tapahtumalle. Seminaariohjelma on jaettu viiteen teemakokonaisuuteen, jotta ohjelmatarjontaan on helpompi tarttua. Teemakokonaisuudet ovat: alan arvostuksen nostaminen, menetelmät ja inspiroituminen, osaamisen kehittäminen, yhteistyö sekä englannin kielinen ohjelma. 

Yhteistyössä

NUORI2020 kumppaneiden logot.