NUORI2019 - valtakunnalliset nuorisotyöpäivät

Nuorisoalan seuraavat kokoontumisajot järjestetään Turun Logomossa 27.-28.3.2019!
Tulitko suoraa matkalaukun kanssa Logomolle ja käveleminen tuntuu ylivoimaiselta? Ei hätää! Olemme järjestäneet Turun kaupungin kanssa yhteistyössä bussikuljetuksia kiireisimpiin ruuhkapiikkeihin. Bussilla matkustaminen on ilmaista NUORI2019-tapahtuman osallistujille.
Nuorisoalan suurtapahtuma NUORI2019 kokoaa 27.-28.3. yhteen 1500 nuorisoalan toimijaa, tekijää ja vaikuttajaa Turkuun. Tapahtuma tarjoaa alan toimijoille kaksi päivää mahdollisuuksia verkostoitua, innostua, lisätä osaamista ja kehittää omaa ammattitaitoa.
Kaipaako hankkeesi, projektisi tai esimerkiksi yhteisösi näkyvyyttä erityisesti nuorisotoimialalla? NUORI2019-tapahtuma tavoittaa kahden päivän aikana jopa 1500 nuorisoalan toimijaa ja nyt sinulla on mahdollisuus saada oma mainoksesi esille nuorisotyöpäivillä!
Menetelmiä nuorisotyön kehittämiseksi, keskustelua toiminnan vaikuttavuudesta ja sen arvioinnista, ajankohtaisinta tietoa nuorista ja nuorisotyöstä, puhetta nuoriso(työ)ystävällisestä yhteiskunnasta ja tavoista tehostaa yhteistyötä sekä kokonaisen ohjelmalinjan verran kuumim
Me Allianssissa haluamme tehdä nuorisoalasta entistä osaavamman, yhtenäisemmän ja vaikuttavamman. Ei mikään helppo ja yksinkertainen - mutta nuorten hyvinvoinnin kannalta oleellinen - tavoite.
Keitä NUORI2019-tapahtumaan osallistuu? Kenen kanssa voisin sopia tapaamisen Turkuun? Tsekkaa täältä! Julkaisemme noin kerran kuussa niiden tapahtumaan ilmoittautuneiden nimet, jotka ovat antaneet ilmoittautumisen yhteydessä luvan nimien julkaisemiseen.

                 

nuori2019_yhteistyökumppanit

 

Ota yhteyttä