NUORTEN TYÖPAJOJEN OSALLISUUSKUUKAUSI

Allianssi ja Valtakunnallinen työpajayhdistys TPY yhdistävät voimansa nuorten osallisuuden ja demokratiataitojen vahvistamiseksi nuorten työpajoilla. Nuorten aktiivista kansalaisuutta tukevaa toimintaa järjestetään työpajoilla lokakuussa 2018.

Työpajojen valmentajat voivat toteuttaa Työpajojen osallisuuskuukausi -menetelmäoppaan avulla innostavia ja informatiivisia harjoituksia. Materiaali sisältää eri tasoisia toiminnallisia tehtäviä ja valmiiksi suunniteltuja sisältöjä, jotka on helppo toteuttaa yhdessä nuorten kanssa työpajatoiminnassa.

Työpajavalmentajille järjestetään myös 13.9. webinaari-koulutus osallisuusmenetelmien hyödyntämisestä. Koulutus on hyvä tilaisuus kysyä ja keskustella nuorten osallisuuden tukemisesta sekä saada uusia ideoita omaan työhön. Ilmoittaudu koulutukseen tästä.

Osallisuuskuukauden aikana työpajoilla on mahdollista järjestää yhteiskunnallista päätöksentekoa käsitteleviä vierailuja tai kutsua päättäjä kylään. Ohjeita vierailun järjestämiseen.

Osallisuutta ja demokratiakasvatusta nuorten työpajoille -koulutus Aika: torstai 13.9., klo 14.00-15.30 Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen on päättynyt
Työpajojen osallisuuskuukausi -oppaaseen on koottu harjoituksia, joiden avulla on helppo toteuttaa nuoria innostava ja informatiivinen kokonaisuus omalla työpajalla. Kaikki harjoitukset ovat toiminnallisia, ja ne tuovat aktiivisen kansalaisuuden käsitettä lähemmäs nuorta.
Järjestäkää vierailu tai kutsukaa päätöksentekijä kylään työpajalle osallisuuskuukauden aikana! Tälle sivulle on koottu ohjeita erilaisten vierailujen järjestämiseen.

Lisätietoja antaa:

Allianssin osallisuusasiantuntija Kirsi Uusitalo, p. 044 722 9350
Työpajatoiminnan alueellisen työn asiantuntija Anne Välimaa, p. 010 279 2738

 

TPY:n ja Allianssin logot