NUORTEN TYÖPAJOJEN OSALLISUUSKUUKAUSI

Allianssi ja Valtakunnallinen työpajayhdistys TPY yhdistävät voimansa nuorten osallisuuden ja demokratiataitojen vahvistamiseksi nuorten työpajoilla. Tarjoamme syksyllä 2018 demokratiakasvatuksen koulutusta ja toiminnallisia materiaaleja nuorten työpajoille ympäri Suomen. Nuorten kanssa käsitellään nuorten omia vaikuttamismahdollisuuksia ja sitä, mistä esimerkiksi vaaleissa oikeastaan äänestetään.

Nuorten osallisuutta tukevaa toimintaa järjestetään työpajoilla lokakuussa. Tämän sivuston alle tullaan kokoamaan materiaaleja työpajojen käytettäväksi ja hyödynnettäväksi. Materiaalit sisältävät eri tasoisia toiminnallisia tehtäviä ja valmiiksi suunniteltuja sisältöjä, jotka on helppo toteuttaa yhdessä nuorten kanssa. Materiaalit julkaistaan 1.9.

Ilmoittautuminen osallisuuskoulutukseen on nyt käynnissä! 

Työpajojen ohjaajille järjestetään 13.9. webinaari osallisuusmateriaalien hyödyntämisestä. Koulutus on hyvä tilaisuus kysyä ja keskustella nuorten osallisuuden tukemisesta sekä saada uusia ideoita omaan työhön.

Ilmoittaudu koulutukseen! (linkki)

Lisätietoja antaa:

Allianssin osallisuusasiantuntija Kirsi Uusitalo, p. 044 722 9350
Työpajatoiminnan alueellisen työn asiantuntija Anne Välimaa, p. 010 279 2738

Tälle sivustolle kootaan työpajojen käytettävissä ja hyödynnettävissä olevat materiaalit osallisuuskuukautta varten. Materiaalit julkaistaan 1.9.