Verkkokoulutukset

Koulutamme nyt myös verkossa!

Verkkokoulutuskokonaisuutemme eivät ole aikaan ja paikkaan sidottuja, joten voit kehittää osaamistasi omien aikataulujesi mukaan. Kehitämme ja tarjoamme jatkuvasti uusia verkkokoulutuksia, juuri nyt tarjolla on kokonaisuus osallisuusmenetelmistä. 

Tutustu koulutuksiin alta, innostu ja anna itsellesi aikaa oppia uutta.

Tarjolla olevat koulutukset

Verkkokoulutustoimintamme alkaa syksyllä 2020. Ensimmäinen kurssimme - Osallisuusmenetelmiä nuorisoalalle - on nyt valmis ja voit loppuvuoden ajan käydä tämän kokonaisuuden vapaasti ja maksutta verkkokoulutusympäristössämme. 

Osallisuusmenetelmiä nuorisoalalle

Osallisuusmenetelmiä nuorisoalalle -verkkokurssilla tutustutaan nuorten osallisuuden vahvistamiseen. Kurssilla opitaan osallisuuden merkityksistä, inspiroidutaan erilaisista menetelmistä ja tutustutaan kaikille saavutettavan toiminnan tekemiseen.Verkkokurssin tavoite on pohtia, miten osallisuutta voisi tukea omassa työssä tai toiminnassa.

Kurssi sisältää tehtäviä, asiantuntijapuheenvuoroja ja konkreettisia esimerkkejä erilaisista menetelmistä. Opittua voi hyödyntää sekä nuorten kanssa, mutta myös muuten työyhteisössä tai vapaaehtoistoiminnassa.

Työskenteletkö nuorisoalalla ja kaipaat lisää oppia osallisuusmenetelmistä? Tämä kurssi sopii juuri sinulle!

Julkaisemme myöhemmin verkkokoulutukset mm. yhdenvertaisuussuunnittelusta, strategiaprosessista sekä järjestötoiminnan perusteisiin pureutuvan kurssin. Pysythän kuulolla!

Miten pääsen opiskelemaan?

Allianssin verkkokoulutusympäristöön pääset osoitteesta my.priimalms.com/allianssi. 

Luo itsellesi käyttäjätunnukset etusivun “Rekisteröidy” napin kautta. Syötä lomakkeen kysymät tiedot ja saat sähköpostiisi tunnukset järjestelmään. Muistathan vaihtaa salasanasi ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä! Kirjautuminen ympäristöön tapahtuu samasta osoitteesta, kuin rekisteröityminenkin.

Rekisteröityessäsi verkkokoulutusympäristöön, saat automaattisesti oikeuden kaikkiin valmistuneisiin kursseihin. Tunnuksesi ovat voimassa 4kk niiden luomisesta, jonka aikana sinun tulee suorittaa kokonaan haluamasi kurssikokonaisuudet.

Kirjaudu tunnuksillasi ympäristöön ja valitse näytön yläreunasta "Kurssivalikoima" ja liity mukaan haluamallesi kurssille. 

 

Siirry tästä linkistä verkkokoulutusten kirjautumissivulle

" "

Tietokanta ja käyttöehdot

Tietokanta

Suomen Nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry (myöhemmin Allianssi) julkaisee verkkokoulutuksia osoitteessa my.priimalms.com/allianssi. Verkkokoulutusalustan palveluntarjoajana toimii Discendum Oy. 

Käyttöoikeuden verkkokoulutuksiin saat rekisteröimällä itsesi Allianssin Priiman käyttäjäksi osoitteessa my.priimalms.com/allianssi. Täytä rekisteröintilomakkeelle sen pyytämät tiedot ja saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksen sekä salasanan. Osallistuminen verkkokoulutuksiin on ilmaista kesän 2020 ajan. Verkkokoulutuksesta riippuen osallistumisoikeus on rajatun mittainen (4kk-12kk)

Käyttöehdot

Kaikki oikeudet verkkokoulutuksiin ja niiden sisällöt, mukaan lukien tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet (ellei toisin mainita) kuuluvat Allianssille.

Käyttäjällä ei ole oikeutta toisintaa verkkokoulutusta tai sen sisältöjä millään tavalla tai missään muodossa. Käyttäjällä ei ole oikeutta muunnella, sovittaa, levittää, kääntää tai muuttaa verkkokoulutuksen sisältöä ja/tai käyttää sisältöä omanaan. 

Verkkokoulutusten käyttöoikeus on henkilökohtainen. Käyttäjätunnuksen ja salasanan luovuttaminen ulkopuolisille on ehdottomasti kielletty. Allianssi huolehtii verkkokoulutusten asianmukaisesta toiminnasta parhaan kykynsä mukaan. Allianssi ei kuitenkaan ole vastuussa käyttäjälle aiheutuvista vahingoista tai menetyksistä, jotka johtuvat verkkokoulutusten toiminnassa ilmenevistä puutteista, virheistä tai toimintakatkoksista. Allianssilla on oikeus sulkea verkkokoulutuksensa tai osia niistä. Allianssi tiedottaa verkkosivuillaan tiedossa olevista käyttökatkoista tai ongelmista verkkokoulutusalustassa. 

Käyttöehdot ovat voimassa toistaiseksi. Käyttäjällä ei ole oikeutta siirtää käyttöehtojen mukaisia oikeuksiaan kolmansille osapuolille. Allianssilla on oikeus siirtää näiden käyttöehtojen mukaiset oikeudet ja velvollisuudet kolmansille osapuolille. Allianssilla on myös oikeus muuttaa näitä käyttöehtoja. Käyttäjä hyväksyy käyttöehtojen muutokset jatkamalla verkkokoulutuksien suorittamista.