Kokous- ja koulutustilat

Allianssi tarjoaa monipuolisia tiloja erilaisiin tarpeisiin. Tutustu tiloihimme ja varaa omasi! Jokaisen tilan alasivulta näet varaustilanteen kalenterista.

Edistääksemme osaltamme koronaepidemian leviämisen pysäyttämistä Allianssi-talon kokous- ja koulutustilojen vuokraus on keskeytetty 30.11.2020 lähtien tammikuun 2021 loppuun asti. Olemme olleet yhteydessä kaikkiin tilavaraajiimme ja ilmoittaneet varausten peruuttamisesta. 

Mikäli helmikuussa voimassa olevat viranomaisten koronarajoitukset ja -suositukset sen sallivat, kokous- ja koulutustilamme ovat vuokrattavissa seuraavan kerran 1.2.2021 alkaen, mutta tiedotamme tästä tarkemmin myöhemmin. 

" "

Allianssi-talolta löytyy monipuolisia ja erikokoisia kokous- ja koulutustiloja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Kokous- ja koulutustilamme ovat kaikkien vuokrattavissa, joskin jäsenorganisaatioillemme kokous- ja koulutustilojemme vuokraus on edullisempaa.

Allianssi-talo sijaitsee Itä-Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme tiloja parin hengen tapaamisista sadan hengen seminaareihin jäsenillemme sekä myös muille.

Varaustilanteen näet jokaisen tilan omalta alasivulta. Kokoustiloihin voi tilata tarjoiluja Allianssi-talolla toimivalta Harjulan Herkulta.

Varaukset ja tiedustelut
info@alli.fi
puh. 044 416 5202

Allianssi-sali, jossa pöydät ruokalamuodossa

Allianssi-sali

Allianssi-sali on Allianssi-salin suurin tila, joka mukautuu 50 hengen koulutuksista 100 hengen seminaaritilaksi.

Tutustu Allianssi-saliin

Kuva kerho - leiri - kokoustilasta

Kerho + Leiri

Kerho- ja Leiri-tilat yhdistettynä ovat Allianssi-talon komein kokoustila katutasossa, johon mahtuu jopa 35 osallistujaa. Tila on myös helppo jakaa pienemmille ryhmille.

Tutustu Kerho + Leiriin

Verkko-kokoustila, jossa pitkä pöytä ja kahdeksan tuolia

Verkko

Verkko-tilaan mahtuu noin 8 henkilöä pitämään kokousta. Kysy lainaan myös videoneuvottelulaitetta!

Tutustu Verkkoon

Kuva Etsivä-tilasta

Etsivä

Etsivään mahtuu enintään 15 henkilöä pitämään kokousta kellarikerroksen rauhassa. Tila on yhdistettävissä Pajan kanssa noin 30 hengen koulutustilaksi.

Tutustu Etsivään

Kuva Paja-tilasta

Paja

Pajaan mahtuu enintään 10 henkilöä palaveeraamaan kellarikerroksen rauhassa. Pajassa on pikkukeittiö laina-astioineen, joten tilan voi varata myös tarjoiluiden valmistelutilaksi.

Tutustu Pajaan

Kuva nuokkari - tilasta

Nuokkari

Nuokkari sopii rennompaan tapaamiseen. Tilassa on mukavat tuolit noin 6 -8 hengelle. Nuokkari löytyy Allianssi-talon sisääntulokerroksesta ja isot ikkunat kadulle tuovat valoa tilaan. 

Lisätietoa info@alli.fi.

Kuva Allianssi-talon Seikkailu-kokoustilasta.

Seikkailu

Seikkailu on Allianssi-talon rennoin tila, jossa voit vaikka nostaa jalat sohvalle kesken kokouksen. Tilassa on istumapaikat noin 20:lle. Seikkailu on myös suosittu illanviettopaikka, sillä tila on yhteydessä 2250-saunaan. Saunaa varataan vain Seikkailu-tilan kanssa. 

Tutustu Seikkailuun

löylyhuone, jossa seinustoilla leveät lauteet ja keskellä kiuas

2250-sauna

2250-saunan lauteilla on hyvä virkistäytyä taikka hahmotella YK-päätöslauselmaa. Tila on yhteydessä Seikkailuun, joten saunaa varataan vain Seikkailu-tilan kanssa. Saunaan on käynti kahdesta erillisestä puku- ja pesuhuoneesta.

Tutustu 2250-saunaan