Allianssi-talo

Nuorisoalan kohtaamispaikka Asemapäällikönkadulla Itä-Pasilassa
Allianssi-talon ulkonurkka

Allianssi-talo – nuorisoalan kohtaamispaikka

Asemapäällikönkatu 1 
00520 Helsinki

Helsingin Itä-Pasilassa sijaitsevassa Allianssi-talossa toimivat Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssin, Allianssin nuorisovaihdon ja Nuorisotiedon kirjaston lisäksi Nuorisotutkimusseura, Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry, Osallisuuden aika ry sekä European Youth Parliament Finland. Talosta löytyy myös kaikille avoin lounasravintola Harjulan Herkku

Allianssi-talolle on kävelymatka Pasilan asemalta ja lähelle pääsee mm. raitiovaunuilla 1, 7 ja 9 sekä lukuisilla busseilla. Asemapäällikönkadun varrella on joitain maksullisia kadunvarsipaikkoja (4h), ja lähistöllä myös pari parkkitaloa ja -aluetta (P-Resiina, P-Veturi ja P-Velodromi). Talolle on esteetön kulku pyörätuolilla. 

INFO: 044 416 5202, info@alli.fi, (ma, ke, to ja pe klo 9-16)

 

Kuva Paja-tilasta

Kokous- ja koulutustilat

Allianssi-talolta löytyy erilaisia kokous- ja koulutustiloja pieniin ja suuriin tapahtumiin jäsenjärjestöille sekä muille edulliseen hintaan.

 

Vapaata toimitilaa Allianssi-talolla Allianssi-talolla on vapautumassa kevään ja kesän 2020 aikana useita toimistohuoneita.
Allianssi-talon esteettömyystietoja Allianssi-talon pääovelle voi ajaa autolla. Pysäköinti on lähellä kadun varressa.
Allianssi-talon kellarikerroksessa sijaitsevaa hiljaista huonetta voi käyttää jokainen talon käyttäjä. Hiljainen huone sopii esimerkiksi: - rukoilemiseen - hiljentymiseen - päiväunien ottamiseen Hiljainen huone ei ole tarkoitettu: