Nuorisoalan johtajien verkosto

Hoi sinä nuorisoalalla työksesi johtava! Tervetuloa mukaan juuri sinulle suunnattuun toimintaan!

Kaipaatko joskus vertaistukea, uusia näkökulmia johtamiseen, konkreettisia vinkkejä vaikeista johtamistilanteista selviytymiseen - ehkä avautumisseuraakin? Johtajan vuoro -aamiaisilta tai afterworkeilta saat niitä kaikkia. Silloin on #johtajanvuoro keskittyä omaan itseensä, omiin fiiliksiinsä ja omaan kehittymiseensä. Tilaisuuksia järjestetään parin kuukauden välein, ja niiden ohjelma koostuu keskustelun lisäksi kiinnostavien johtamisen ammattilaisten alustuksista. Ajankohtaiset tapaamiset ilmoittautumislinkkeineen löydät aina Allianssin tapahtumakalenterista.

Syksyllä 2019 Johtajan vuoro -tilaisuuksia järjestetään seuraavasti:

  • 29.8. klo 17.30-20.00 Allianssi-talolla: Organisaatiokulttuurin muuttaminen. Miten muuttaa organisaatiokulttuuria niin, että työstä tulisi tuottavampaa ja töissä olisi kivempaa? Voiko organisaation kulttuuria muuttaa muuttamatta ihmisiä? Mistä muutos kannattaa aloittaa? Mitä johtaja voi tehdä yksin? Onko olemassa toivottomia organisaatioita, joissa muutoksen tekeminen on vain mahdotonta? Alustamassa Sami Ojala, Sini Korpinen ja Annina Laaksonen. Ilmoittaudu viimeistään 26.8.

  • 1.10. klo 9-11 Allianssi-talolla: Johtajan ja ihmisen ero. Miten panna persoonansa ja tarinansa likoon, mutta säilyttää silti riittävä yksityisyys? Miten hyödyntää omaa itseään, taustaansa ja ominaisuuksiaan johtamisessa? Miten jaksaa, jos ja kun myös kritiikki on henkilökohtaista? (Ilmoittautuminen aukeaa ja alustajat vahvistuvat myöhemmin.)

  • 11.11. klo 17.30-20.00 Allianssi-talolla. (Ilmoittautuminen aukeaa ja alustajat vahvistuvat myöhemmin.)

Nuorisoalan johtajille on myös oma, suljettu ryhmä Facebookissa. Liity mukaan ja avaa keskustelu!