Info

Mikä? 
NUORI2022 – valtakunnalliset nuorisotyön päivät on koko nuorisoalan yhteinen tapahtuma. Kaksipäiväisen tapahtuman keskeiset elementit ovat seminaariohjelma ja kattava näyttelyalue. Tapahtuma pureutuu nuoruuden ja nuorisotyön keskeisiin ja ajankohtaisiin ilmiöihin sekä trendeihin. Luvassa on luentoja, työpajoja, paneeleita, elämyksiä ja uusia tuttavuuksia.

Kenelle?
Tapahtuma on tarkoitettu nuorisoalan toimijoille. Ammattilaiset, tutkijat, vapaaehtoiset ja opiskelijat ovat kaikki tervetulleita. Oikeastaan riittää kiinnostus nuoruuteen ja nuorisoalaan! Tapahtumaan odotetaan jopa 2 000 alan toimijaa ympäri Suomea.

Milloin?
26. - 27. huhtikuuta 2022.

Missä?
Jyväskylän messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa sekä Jyväskylän Veturitalleilla.

Miksi?
NUORI2022 nostaa nuorisoalan yhteiskunnalliseen keskusteluun ja luo siltoja alan toimijoiden välille. Tapahtuma kokoaa alan toimijat kerran vuodessa saman katon alle, yhteisen asian äärelle. Osaamisen ja tietopohjan päivittäminen sekä laajentaminen on tärkeämpää kuin koskaan. Maailma muuttuu nopeasti ja meidän nuorisoalan ammattilaisten tulee olla trendien ja uusien ilmiöiden asiantuntijoita, jotta voimme tehdä työmme mahdollisimman hyvin ja näin edistää nuorten hyvinvointia. 

NUORI2022-tapahtuma tarjoaa rautaisen mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen, vertaisoppimiseen ja laajat mahdollisuudet verkostoitua - siinäpä syitä osallistua!

Kuka järjestää?
Tapahtuman järjestää vuosittain Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry. Paikallisena yhteistyökumppanina toimii Jyväskylän kaupungin Nuorisopalvelut. Muihin yhteistyökumppaneihin voit tutustua Yhteistyökumppaniksi-sivulla.

Lipunmyynti
Lipunmyynti on käynnissä NUORI2022-tapahtumaan. Täältä pääset lippukauppaan.