Ohjelma

NUORI2021 on koko alan yhteinen tapahtuma

NUORI2021 on koko nuorisoalan yhteinen ponnistus. Suurtapahtuma kootaan yhdessä alan toimijoiden kanssa ja ehdoilla. Siksi tapahtuman ohjelmatuottajina toimivatkin erilaiset alan toimijat, jotka ovat voineet hakea ohjelmatuottajiksi syksyllä 2020. Ohjelmatuottajat on valittu alalta saamiemme toiveiden perusteella.

Tapahtuman seminaariohjelmaa on tarjolla kymmenien tuntien edestä. Seminaariohjelman tiimoilta etsimme yhdessä vastauksia nuorisoalan ajankohtaisiin ja polttaviin kysymyksiin sekä perehdymme nuoruuteen, nykytrendeihin sekä -ilmiöihin. 

Tapahtuman ohjelmakokonaisuuden rakentamiseen menee aikaa, mutta julkaisemme sen mahdollisimman pian, kevään 2021 aikana.

Ennen sitä teemme tapahtumasta Allianssin sosiaalisen median kanavissa ohjelmanostoja, joihin voit tutustua Allianssin Facebook-sivullaNUORI2021-tapahtuman Facebook-sivulla sekä Allianssin Instagramin Stories-kohdassa. Stoorit tallennetaan, joten niihin on helppo palata milloin vain!

 

Tapahtuman seminaariohjelman kattoteemat

Tapahtuman kattoteemat näkyvät tapahtumassa läpi seminaariohjelman. 

Nuorten hyvinvointi ja identiteetti 
Nuoruus elämänvaiheena – mitä kaikkea se tarkoittaa? Mitkä asiat vaikuttavat hyvinvointiin, terveyteen ja identiteetin luontiin tässä elämän vaiheessa? Tämä kattoteema tarttuu näihin kysymyksiin ja selvittää, millaisia haasteita nykyajan nuoret elämässään kohtaavat ja kuinka näihin haasteisiin ollaan tartuttu? 

Nuorisotyön mahdollistajat
Mitkä kaikki asiat tekevät nuorisoalan tekemän työn mahdolliseksi? Tämä kattoteeman alle koottava ohjelma käsittelee nuorisotyön kattavia mahdollistajia, kaikkea työhyvinvoinnista rahaan, koronan jälkipuinnista hyvään johtamiseen. Miten me ammattilaiset pidetään huolta siitä, että me voidaan pitää huolta nuorista?

Nuorisotyö nyt ja tulevaisuudessa 
Nuorisotyön ytimessä ovat paremmin voivat nuoret. Hyvää nuorisotyötä tehdään jo nyt, mutta mitä kaikkea alalla tapahtuukaan ja onkaan tiedossa? Millaisia haasteita ja mahdollisuuksia meillä on edessämme, jotta nuoret voivat tulevaisuudessa paremmin kuin nyt?
 

Välipalkki