Ohjelma

NUORI2021 on koko alan yhteinen tapahtuma

NUORI2021 on koko nuorisoalan yhteinen ponnistus. Suurtapahtuma kootaan yhdessä alan toimijoiden kanssa ja ehdoilla. Siksi toivommekin että vaikeista ajoista huolimatta alan toimijat hakevat ohjelmatuottamisvastuuta ja kertovat meille mitä tapahtumalta toivovat. Ohjelmatuottamisvastuuta voit hakea 30.10. saakka. Lue lisää ohjelmatuottamisvastuusta ja hae tuottajaksi täällä.

Tapahtuman ohjelma pyrkii vastaamaan koko nuorisoalan tarpeisiin ja toiveisiin, jotta alan toimijoiden edellytykset edistää nuorten hyvinvointia olisivat mahdollisimman hyvät. Seminaariohjelmaa on tarjolla tapahtumassa kymmenien tuntien edestä. Ohjelman tiimoilta etsimme yhdessä vastauksia nuorisoalan ajankohtaisiin ja polttaviin kysymyksiin sekä perehdymme nuoruuteen, nykytrendeihin sekä ajan ilmiöihin. Olisiko sulla toiveita NUORI2021-suurtapahtuman ohjelmasisältöihin liittyen? Kerro niistä meille! Jokainen annettu vinkki vie tapahtumaa lähemmäs käyttäjiensä toiveita. Voit vinkata meille toivomistasi sisällöistä!


Tapahtuman seminaariohjelman kattoteemat
Tapahtuman kattoteemat näkyvät tapahtumassa läpi seminaariohjelman. 

Nuorten hyvinvointi ja identiteetti 
Nuoruus elämänvaiheena – mitä kaikkea se tarkoittaa? Mitkä asiat vaikuttavat hyvinvointiin, terveyteen ja identiteetin luontiin tässä elämän vaiheessa? Tämä kattoteema tarttuu näihin kysymyksiin ja selvittää, millaisia haasteita nykyajan nuoret elämässään kohtaavat ja kuinka näihin haasteisiin ollaan tartuttu? 

Nuorisotyön mahdollistajat
Mitkä kaikki asiat tekevät nuorisoalan tekemän työn mahdolliseksi? Tämä kattoteeman alle koottava ohjelma käsittelee nuorisotyön kattavia mahdollistajia, kaikkea työhyvinvoinnista rahaan, koronan jälkipuinnista hyvään johtamiseen. Miten me ammattilaiset pidetään huolta siitä, että me voidaan pitää huolta nuorista?

Nuorisotyö nyt ja tulevaisuudessa 
Nuorisotyön ytimessä ovat paremmin voivat nuoret. Hyvää nuorisotyötä tehdään jo nyt, mutta mitä kaikkea alalla tapahtuukaan ja onkaan tiedossa? Millaisia haasteita ja mahdollisuuksia meillä on edessämme, jotta nuoret voivat tulevaisuudessa paremmin kuin nyt?
 

Välipalkki