Allianssin kevätkokous 2019

Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään tiistaina 28.5.2019 klo 14 Allianssi-talossa, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki. Toivotamme jäsenten edustajan (edustajat) tervetulleiksi kokoukseen!

Valtakirjojen tarkastus aloitetaan kokouspaikalla klo 13. Kokouksen alussa on kahvi- ja teetarjoilu. Kokousta ennen klo 13.00-13.45 luvassa on ajankohtaiskatsaus eurovaalien tuloksesta. Keskustelua alustaa Otto Köngäs Kalevi Sorsa -säätiöstä ja tulosta kommentoivat Allianssin kansainvälisen vaikuttamisen asiantuntija Joel Linnainmäki sekä Euroopan nuorisofoorumin hallituksen jäsen Silja Markkula. Tervetuloa seuraamaan! (Aiemmin luvattu katsaus hallitusohjelmaneuvottelujen tulokseen ja hallitusohjelmaan nuorten näkökulmasta ei toteudu neuvottelujen aikataulujen vuoksi.)

Kokouksen asialistalla on kevätkokouksen sääntömääräiset asiat, Allianssin tavoiteohjelma sekä vaalivaliokunnan nimeäminen. Toiminnanjohtaja antaa mielellään lisätietoa kevätkokouksen asioista. Kaikki kokousasiakirjat löydät tämän sivun alalaidasta pdf-tiedostoina. Kokoukseen ei tulosteta paperiversioita ympäristösyistä. 

Kokouksessa on käytössä turvallisemman tilan periaatteet ja häirintäyhdyshenkilöt. Jos koet kokouksen aikana syrjintää, häirintää tai epäasiallista käyttäytymistä, voit olla yhteydessä häirintäyhdyshenkilöihin puhelimitse (044 4165239) tai ilmoittaa ei-kiireellisesti tapauksesta tämän lomakkeen kautta. Ilmoitukset auttavat meitä kehittämään toimintaamme entistä yhdenvertaisemmaksi ja turvallisemmaksi kaikille.

Kokouksessa valittavan vaalivaliokunnan tehtävä on valmistella marraskuun syyskokouksessa käytäviä Allianssin puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten sekä varajäsenten valintaa. Pyydämme jäseniltä esityksiä Allianssin syyskokouksen 2019 vaalivaliokunnan jäseniksi. Esitykset toimitetaan toiminnanjohtajalle sähköpostitse viimeistään 19.5.2019. Allianssin työvaliokunta valmistelee esityksen vaalivaliokunnan kokoonpanoksi kevätkokoukselle. Allianssin hallitus toivoo, että esityksissä huomioidaan, että vaalivaliokuntaehdokkaiden on tunnettava monipuolisesti Allianssin ja nuorisoalan toimintaa ja että he edustavat jäsenistöä mahdollisimman laaja-alaisesti.

Pyydämme, että ilmoitatte kevätkokouksen osallistujat viimeistään 24.5.

Tapaamisiin toukokuussa!

Elisa Gebhard, puheenjohtaja
Anna Munsterhjelm, toiminnanjohtaja

Liitteet ja asiakirjat