Nuorisotyön seniorit

Seniorit on eräänlainen nuorisotyön alumniyhteisö, kuten Allianssin alumnit. Jäsenistömme tulee kuntien ja järjestöjen tehtävissä pitkään toimineista. Teemme yhteistyötä nuorisotyön edistämiseksi, alan perinnetiedon keräämiseksi sekä hiljaisen tiedon siirtämiseksi mm. oppilaitosten opiskelijoille. Yhteisöön pääsee mukaan ottamalla yhteyttä vastuutiimin jäseniin.

Vastuutiimi
 

Eija Ahola
Vantaa 
eijaleena.ahola(a)gmail.com
040 544 1403
Jorma Aro
Seinäjoki
jorma.aro(a)netikka.fi
0500 268 605
Elna Hirvonen
Tampere
elna.hirvonen(a)gmail.com
040 747 5763
Martti Hurskainen
Hämeenlinna
mara.hurskainen(a)gmail.com
045 217 7997
Pirkko Suhonen
Loimaa
pirkko.suhonen(a)loimaa.fi
050 387 0171


Toiminta 

Pidämme keväisin vuosikokouksen, jossa seniorit tapaavat toisiaan, valitsevat vastuutiimin ja hyväksyvät toimintasuunnitelman.

Oppilaitoskäynnit

Opiskelijoilla on paljon kysymyksiä, joihin meillä on vastauksia. Sen lisäksi meillä on viedä sinne rohkaisun kipinää, tarinoita ja tietoa, jota opiskelija ei ole edes hoksannut kysyä Ota yhteyttä Pirkkoon tai Elnaan, jos asia kiinnostaa ja voisit lähteä johonkin oppilaitokseen. 

Jäsentapaaminen – Seminaari ja Tallinnan matka 17.-19.9.2019

Tiistaina 17.9. klo 12-14 Aloitusseminaari OKM:ssä Helsingissä ja klo 14.00 siirtyminen Länsi-satamaan ja laivaan. Paluulaiva Tallinnasta lähtee to klo 12. Teemme matkan Eckerö Linen pakettimatkana. Meno-paluu ja kaksi yötä Tallinnassa hotelli Hestia Seaport.

Matkan hinta: 130 e/hlö/2hh, 180 e/hlö/1hh

Hinta sisältää: Aloitusseminaarin, meno- ja paluumatkan laivalla omassa kokoustilassa, jossa buffet-tarjoilu. Majoituksen hotelli Hestia Seaportissa joko kahden tai yhden hengen huoneessa.

Ohjelman tilaaminen/ilmoittautuminen: elna.hirvonen@gmail.com. Ilmoittautuessasi kerro, otatko kahden vai yhden hengen huoneen.

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. OKM, Allianssi ja Nuorisotutkimusseura, joka on tilijärjestömme.

Jos et ole vielä ottanut yhteyttä, ota nyt. Tervetuloa joukkoon!