Allianssin jäseneksi hakeminen

Kaksi iloista tyttöä peukut pystyssä

Allianssin jäsenkriteerit 

  1. Varsinaisen jäsenen tulee olla yhdistysrekisteriin merkitty aatteellinen yhdistys tai säätiö, joka on toiminut vähintään vuoden.
  2. Varsinaisen jäsenen toiminnan pääasiallisena tarkoituksena tulee olla nuorisotyö, nuorisotoiminta ja/tai nuorisopalvelujen tuottaminen.
  3. Jäsenorganisaatioiden toiminnan on noudatettava lakia ja hyviä tapoja. Toiminta ei esimerkiksi saa olla rasistista tai väkivaltaista.
  4. Varsinaisen jäsenen toiminnan tulee olla valtakunnallista.
  5. Yhteisöjäseneksi voidaan hyväksyä myös muita nuorisoalalla toimivia oikeushenkilöitä. 

Ote Allianssin säännöistä 5 § Jäsenet

Allianssilla voi olla varsinaisia jäseniä ja yhteisöjäseniä. Allianssin hallitus hyväksyy järjestön jäsenet.
Varsinaisiksi jäseniksi voidaan hyväksyä rekisteröityjä valta­kunnallisia yhdistyksiä tai säätiöitä, jotka harjoittavat nuorisotoimintaa. 
Yhteisöjäseniksi voidaan hyväksyä muita nuoriso­toimintaa harjoittavia oikeushenkilöitä, esimerkiksi kuntia ja seurakuntia.
 

Jäsenmaksu

Allianssin jäsenmaksun suuruuden päättää Allianssin vuosikokous. Jäsenmaksun suuruuteen vaikuttaa jäsenorganisaation oma jäsenmäärä. Vuodelle 2019 jäsenmaksujen suuruudet varsinaisille jäsenorganisaatioille ja yhteisöjäsenille ovat: 

alle 1 000 jäsentä: 83 e

1 001 - 5 000 jäsentä: 140 e

5 001 - 20 000 jäsentä: 278 e

20 001 - 50 000    jäsentä: 759 e

yli 50 000 jäsentä: 1 012 e
 


Allianssin jäsenyyttä haetaan tällä lomakkeella. Lue ensin Allianssin jäsenkriteerit ja täytä sitten lomake huolellisesti. Päätökset uusista jäsenistä tekee Allianssin hallitus.

Jäsenhakemus

Onko järjestön/säätiön toiminta valtakunnallista?