Allianssin syyskokous 2018

Tervetuloa Allianssin syyskokoukseen 29.11.2018!

Nuorisoalan järjestöt ja marraskuinen Pasila - ei oo parempaa perinnettä! Kokoonnumme päättämään kattojärjestön tulevan vuoden toiminnasta ja taloudesta, valitsemaan Allianssille uuden varapuheenjohtajan ja uusia hallituksen jäseniä - toki myös tapaamaan uusia ja vanhoja tuttuja!

Kokous alkaa klo 15, valtakirjojen tarkastusta ja kaffea on tarjolla klo 14 alkaen. Tervetuloa Allianssi-talolle! 

Kokousasiakirjat löydät tämän sivun alaosasta.

Häirintäyhdyshenkilöt syyskokouksessa

Häirintäyhdyshenkilöinä syyskokouksessa toimivat Heta Hölttä (puh. 0444165235) ja Joel Linnainmäki (puh. 040 500 5512). Voit ilmoittaa häiritsevästä kokemuksesta joko suoraan häirintäyhdyshenkilöille, tai tehdä ilmoituksen lomakkeella. 

Lomakkeen löydät klikkaamalla tästä.

Syyskokouksessa valitaan puolet Allianssin hallituksesta

Allianssin kevätkokous valitsi vaalivaliokunnan valmistelemaan syyskokouksessa käytäviä vaaleja. Vaalivaliokunta kokoontui ensimmäisen kerran 25.8.2018. Vaalivaliokunnan puheenjohtajana toimii Annakaisa Tikkinen (Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry) ja jäseninä Sami Ojala (Nuori kirkko, Lähetysseura, Kirkkohallitus), Simo Rissanen (Demarinuoret, SONK), Inkeri Sundberg (Keskustanuoret, Keskustaopiskelijat), Kristian Kyllönen (Kokoomuksen Nuorten Liitto), Antti Pollari (Opiskelijoiden liikuntaliitto), Saara Hyrkkö (SLL, SYL) sekä Juuso Luomala (SAKKI, OSKU, FSS). Vaalivaliokunnan sihteerinä toimii Allianssin toiminnanjohtaja Anna Munsterhjelm

Vaalivaliokunnan tehtävänä on koota ollut ehdokkaita avoinna oleviin tehtäviin Allianssin varapuheenjohtajaksi sekä hallituksen jäseniksi ja varajäseniksi kaudelle 2019-2020. Vaalivaliokunta on tehnyt esityksen hallituksen kokoonpanosta määräaikaan mennessä saapuneiden esitysten perusteella. Vaalivaliokunta on noudattanut esitystä tehdessään Allianssin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmaa ja priorisoinut mahdollisimman laajaa edustavuutta, mutta huomioi myös ehdokkaiden osaamisen ja motivaation. Vaalivaliokunta myös kannustaa jäsenjärjestöjä asettamaan yhteisiä ehdokkaita.

Lopullisen päätöksen valittavista henkilöistä tekee syyskokous. Syyskokouksessa ääntä käyttävät Allianssin jäsenjärjestöt jäsenmääriensä mukaisilla äänimäärillä.

Ehdokasasettelu on päättynyt. Avoinna olevien luottamustehtävien kuvaukset voit lukea täältä. Ehdokkaisiin ja vaalivaliokunnan esitykseen hallituskokoonpanoksi voit tutustua täällä.

Asialistalla myös sääntömuutos

Syyskokouksessa on tarkoitus päättää myös Allianssin sääntömuutoksesta. Lue muutostyöstä lisää täältä. Ensimmäinen ehdotus uusiksi säännöiksi on julkaistu 27.9.

 

Liitteet ja asiakirjat