Allianssi-talo

Nuorisoalan kohtaamispaikka Itä-Pasilassa
Kaksi nuorta pyöräilee

Allianssi-talo - nuorisoalan kohtaamispaikka

Helsingin Itä-Pasilassa sijaitsevassa Allianssi-talossa toimivat Suomen Nuorisoyhteistyö - Allianssin, Allianssin nuorisovaihdon ja Nuorisotiedon kirjaston lisäksi Nuorisotutkimusseura, Sateenvarjo ry, Nuorten mielenterveysseura - Yeesi sekä European Youth Parliament Finland. Talosta löytyy myös kaikille avoin lounasravintola Harjulan Herkku.

Allianssi-talolle on kävelymatka Pasilan asemalta ja lähelle pääsee mm. raitiovaunuilla 1, 7 ja 9 sekä lukuisilla busseilla. Asemapäällikönkadun varrella on joitain maksullisia kadunvarsipaikkoja (4h), ja lähistöllä myös pari parkkitaloa ja -aluetta (P-Resiina, P-Veturi ja P-Velodromi). Talolle on esteetön kulku pyörätuolilla. 

Lattialla

Kokous- ja koulutustilat

Allianssi-talolta löytyy erilaisia kokous- ja koulutustiloja pieniin ja suuriin tapahtumiin jäsenjärjestöille sekä muille edulliseen hintaan.

Tutustu ja varaa omasi!

 

Allianssi-talon esteettömyystietoja Allianssi-talon pääovelle voi ajaa autolla. Pysäköinti on lähellä kadun varressa.
Allianssi-talon kellarikerroksessa sijaitsevaa hiljaista huonetta voi käyttää jokainen talon käyttäjä. Hiljainen huone sopii esimerkiksi: - rukoilemiseen - hiljentymiseen - päiväunien ottamiseen Hiljainen huone ei ole tarkoitettu:
Vapaata toimitilaa Allianssi-talolla Allianssi-talolla on vapaana  44,4 m2 toimistotilaa. Tilat sijaitsevat 2016 peruskorjatun talon toisessa kerroksessa. Kaksi vapaata työhuonetta nro 205 ja 206 ovat kooltaan 9,6 m2.