Allianssi edistää nuorten hyvinvointia

Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry on valtakunnallinen nuorisotyön palvelu- ja vaikuttajajärjestö. Se on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvoja, jonka jäseninä on 130 valtakunnallista nuoriso- tai kasvatusalan organisaatiota. 

Allianssin tarkoituksena on edistää nuorten kasvua yhteiskunnan vastuullisiksi jäseniksi, osallistumista päätöksentekoon ja kansainväliseen toimintaan. Allianssi palvelee nuorisoalan organisaatioita ja nuorisotyötä.

Allianssin toimintaa ohjaa Allianssin strategia 2021 "Nuoret voivat hyvin". Allianssin visio ja kaiken toiminnan tavoite on nuorten hyvinvointi. Nuorten hyvinvointi on yhteiskuntamme perusta - Suomi voi yhtä hyvin kuin sen nuoret. Allianssin arvot ovat yhdenvertaisuus, osallisuus ja yhdessä onnistuminen.  

Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry:llä on 131 jäsenorganisaatiota. Jäseniämme ovat miltei kaikki valtakunnalliset nuoriso- tai kasvatusalan järjestöt. Tämä listaus on päivitetty 1.4.2019. Linkkikorjaukset voi lähettää osoitteeseen tiedotus(at)alli.fi.
Kaksi iloista tyttöä peukut pystyssä

Allianssin jäseneksi hakeminen

Allianssi yhdistää koko nuorisoalan, tuu messiin! Järjestö, seurakunta, kunta - katso täältä kuinka voit liittyä jäseneksi!

 

Allianssin kaikkea toimintaa ohjaavat säännöt ja linjaukset on koottu tälle sivulle. 
Allianssin alumniyhdistys Allianssin alumniyhdistys perustettiin 23.11.2017 Allianssin 25-vuosijuhlaillallisella.
Nuorisotyön Seniorit 
Tältä sivulta löytyvät hallituksen esityslistat ja pöytäkirjat.