Noora LamponenNoora Lamponen (1999)

Kuka olet?
Oon Noora, tyttö Etelä-Savosta. Työskentelen kotipaikkakunnallani kokopäiväisesti tanssin ja voimistelun valmentajana. Oon itse harrastanut tanssia ja voimistelua koko ikäni ja niistä on tullut mulle elämäntapa.

Miten muutat maailmaa?
Liikutan työkseni noin 5-70-vuotiaita ihmisiä. Valmennan sekä kilpa- että harrastetason tanssijoita ja voimistelijoita. Oon ollut aktiivinen jäsen meidän urheiluseurassa jo monen vuoden ajan ja pyrin jatkuvasti tuomaan omia ideoita ja uusia juttuja seuran toimintaan. Uskon, että ihan jokainen osaa tanssia ja haluan työni kautta levittää tanssin iloa. Työssäni olen päässyt mm. järjestämään tanssi- ja voimistelunäytöksiä, -kilpailuja ja -leirejä, perustamaan uusia liikuntaryhmiä ja tekemään useita kymmeniä koreografioita. Oon myös ollut isona osana luomassa uutta tanssikilpailua @mymovestanssikilpailu, jonka brändi on olla matalan kynnyksen kilpailu ihan kaikille tanssin ystäville sekä kannustaa tanssijoita suunnittelemaan tanssinsa itse.

Miten kannustat muita?
Uskaltakaa kyseenalaistaa, kommentoida, kysyä ja kuunnella. Älkää pelätkö sanoa omia mielipiteitä, ajatuksia ja ideoita ääneen! Ja jos ette vielä oo kokeilleet tanssia, niin menkää kokeilemaan - se on ihanaa!

Ketä henkilöä arvostat?
Arvostan rohkeasti omaa juttuaan tekeviä vahvoja naisia, kuten toimittaja Maria Veitolaa, räppäri Silvana Imamia, näyttelijä Ulrikke Falchia ja laulaja Billie Eilishiä.