Emmi SöderholmEmmi Söderholm (1999)

Kuka olet?
Oon ylioppilas, apulaisvuoropäällikkö ja paremman huomisen tavoittelija Vantaalta! Toimin Lukiolaisten liiton liittohallituksessa ja rakastan kissoja, inspiroivia puheita sekä näkökulmia tuovaa puhumista.

Miten muutat maailmaa paremmaksi?
Muutan maailmaa, keskustelemalla, kuuntelemalla, rohkaisemalla, kouluttamalla, tukemalla, kyseenalaistamalla, luottamalla ja blogia kirjoittamalla. Politiikka on hidasta, monimutkaista ja hankalaa.

Olen ollut #maksuton2aste-kansalaisaloitteen matkassa alkumetreiltä asti. Pitkien ja ei aina helppojen keskustelujen jälkeen olen saanut ihmisiä allekirjoittamaan aloitteen. Kaikesta huolimatta me ollaan oltu osoittamassa mieltä ja seuraamassa eduskunnassa äänestystä, jossa kansalaisaloite hylättiin muotovirheen takia. Tehtyä työtä ei heitetä hukkaan vaan sitä jatketaan niin kauan, että jokaisen suomalaisen nuoren on mahdollista suorittaa toisen asteen tutkinto.

Yhdessä toimivilla ja yhteen hiileen puhaltavilla nuorilla on avaimet olla ratkaisijoita, päätöksentekijöitä ja maailman muuttajia.

Miten kannustat muita?
Mun mielestä helpoin ja kivoin tapa päästä mukaan ja pysyä ajan tasalla - niin Suomen kuin maailmankin menosta - on järjestötoiminta. Haluun rohkaista kokeilemaan, tutustumaan ja etsimään itselleen sopivaa yhteisöä, jossa rakentaa parempaa huomista niin itsellemme kuin tulevillekin sukupolville.Niin voi löytää paikkansa, tarkoituksensa ja päästä osaksi turvaamaan tulevaisuutta!

Ketä henkilöä arvostat?
Arvostan esimerkiksi Alexander Stubbia, hän on valovoimainen, älykäs, inhimillinen ja rohkea, ajan hermolla pysyttelevä poliitikko, joka ei pelkää epäonnistumista tai virheiden myöntämistä.