Piirroskuva Antti Kylmäsestä.Antti Kylmänen (1998)

Kuka olet?
Olen journalismin opiskelija ja pitkän linjan partiolainen Helsingistä.

Miten muutat maailmaa?
Teen opintojeni ohessa runsaasti vapaaehtoistöitä erilaisten partioprojektien parissa, tuoreimpana näistä Uudenmaan Partiopiirin piirileiri Valkama, jossa toimin viestintä- ja markkinointijohtajana. Vastaan yhdessä johtajaparini kanssa muun muassa tapahtuman ulkoisen viestinnän ja markkinoinnin suunnittelusta. Mun pesti on tärkeä, koska mulla on aito mahdollisuus vaikuttaa siihen, osallistetaanko me kaikenlaisia ihmisiä mukaan meidän toimintaan, kokevatko kaikki meidän harrastuksen kiinnostavaksi ja olonsa turvalliseksi. Tällaiset muutokset voi lähteä pienistäkin jutuista. Mun mielestä maailman muuttaminen on hyvä aloittaa itsensä haastamisesta ja kehittämisestä.

Miten kannustat muita?
Uskalla laittaa liian isot kumpparit jalkaan. Aluksi niillä tepastelu voi tuntua hieman kömpelöltä, mutta pian homma alkaa jo sujua. Kysy, kokeile, kompuroi ja mietiskele, mutta älä liikaa. Rohkeilla valinnoilla voi olla hyvällä tavalla arvaamattomia seurauksia. Mun mielestä se itsessään on jo sellainen ajatus, joka kannustaa kokeilemaan uusia juttuja ja tekemään just sitä, mistä tykkää.

Ketä henkilöä arvostat?
Arvostan mun mutsia ja faijaa ja jokaista rakastavaa vanhempaa, joka näkee vaivaa kasvattaessaan tulevia maailmanmuuttajia. Toivon, että jokaisella on elämässään joku vastaavanlainen henkilö, jota katsoa ylöspäin.