nuorisoalan rahoitus

Tervetuloa nuorisopolitiikan aamukahveille 15.6. kello 9-10. Järjestämme etäkahvit zoomilla.
Lausuimme 19.5. sivistysvaliokunnalle julkisen talouden suunnitelmasta.  Valiokunnan pyytämät teemat lausunnossa olivat:
Hallitus on kehysriihessä päättänyt kompensoida rahapelituottojen alenemisen pääosin vuosina 2022 ja 2023. Päätös merkitsee myös nuorisoalalle leikkauksia, mutta ei lamaannusta. Työ pysyvän rahoitusmallin valmistelemiseksi alkaa välittömästi.
Mitkä ovat nuorisoalan edellytykset tulevaisuudessa? Miten kehysriihi vaikuttaa tulevaisuuteemme? Tervetuloa keskustelemaan nuorisotyön rahoituksesta webinaariin 4.5.
MTV:n ja Allianssin nuorisoalan ammattilaisille teettämässä kyselyssä nousi esille koronan aiheuttama nuorten poikkeuksellinen vaikea tilanne.
Nuorisoala kampanjoi tänään nuorten palveluiden ja nuorisoalan edellytysten puolesta #paluutulevaisuuteen-tunnisteen alla.
Korona synkensi nuorten tulevaisuuskuvan, nyt on aika pelastaa se. Hallituksen tulee kehysriihessä 21.-22.4. turvata nuorten tarvitsemat palvelut. Rahoituksen ei tule romahtaa, vaikka rahapelitoiminnan tuotot vähenevät.
Korona synkensi nuorten tulevaisuuskuvan, nyt aika pelastaa se. Hallituksen tulee kehysriihessä 21.-22.4.
Rahapelitoiminnan tuottojen vähentymisen ratkaisemista pohtineen Liikasen selvitysryhmän raportti j
Eduskunnan ulkoasianvaliokunta pyysi Allianssilta lausuntoa Valtioneuvoston kirjelmästä Eduskunnalle ehdotuksesta EU:n uusiksi rahoitusohjelmiksi vuosille 2021 - 2027 (Erasmus+, Luova Eurooppa ja Euroopan solidaarisuusjoukot).
Tilaa aihepiirin nuorisoalan rahoitus RSS-syöte