nuorisoala

Suomen hallitus jätti esityksensä liikkumisrajoituksista eduskunnan käsittelyyn viime viikolla. Hallituksen esittämillä liikkumista rajoittavilla suunnitelmilla on luonnollisesti lukuisia vaikutuksia myös nuoriin.
Opetus- ja kulttuuriministeriöllä on tällä hetkellä haettavissa useampia koronatilanteeseen liittyviä erityisavustuksia, joilla pyritään lieventämään korona-ajan nuoriin kohdistamaa kuormitusta.
Nuorisoalan uutisia on Allianssin uutiskirje, jonka kuka tahansa voi tilata sähköpostiinsa. Uutiskirje tavoittaa noin 3500 nuorisoalan ammattilaista ja vapaaehtoista. Nuorisoalan toimijat voivat toimittaa omian sisältöjään uutiskirjeeseen. Katso ohjeet tästä! 
Nuorisoalalla vuosi alkaa yleensä odottavissa tunnelmissa: uudet toimijat ottavat tehtäviään haltuun ja uudet ihmiset, kohtaamiset tai tapahtumat odottavat. Yhteinen tärkeä työmme jatkuu ja sen ansiosta nuoret voivat paremmin.
Nuorten vaalikone auttaa nuoria äänestäjiä löytämään parhaimman ehdokkaan ja puolueen kuntavaaleissa 2021. Nuorten vaalikone kokoaa yhteen nuorten elämän ja arvojen kannalta keskeisimmät kysymykset.
Nuortenmedia Demin, Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssin, Väestöliiton, Pelastakaa Lasten ja Nuorten mielenterveysseura Yeesin nuorille teettämästä kyselystä selvisi, että nuorten kokemukset koronatilanteen vaikutuksista ovat hyvin polarisoitunei
Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi selvitti nuorisoalan, nuorisotyön ja nuorisotyötä tekevien tilannetta järjestämällä alan toimijoille suunnatun nettikyse
Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi selvitti nuorisoalan, nuorisotyön ja nuorisotyötä tekevien tilannetta järjestämällä alan toimijoille suunnatun nettikyselyn. Kyselyyn vastasi lähes 350 nuorisoalan toimijaa.
Tilaa aihepiirin nuorisoala RSS-syöte