kansainvälinen politiikka

Nuorisoalan kattojärjestö Allianssissa paiskitaan hommia, jotta nuoret voisivat hyvin nyt ja tulevaisuudessa, Suomessa ja kansainvälisesti. Tällaisiin tehtäviin etsimme nyt työkaveriksemme kansainvälisen vaikuttamisen asiantuntijaa.
Allianssin hallitus on kokouksessaan 18.11.2020 valinnut kansainvälisen nuorisopolitiikan ryhmän kokoonpanon vuodelle 2021.
Tämä on Allianssin EU-vaikuttamisen suunnitelma kaudelle 2019-2024.
Afrikan nuorissa on valtava potentiaali, todettiin Suomen nuorisalan kattojärjestö Allianssin järjestämässä Suomen Afrikka-strategiaan liittyvässä työpajassa 23.10.2020.
Laaja joukko suomalaisia nuoriso- ja opiskelijajärjestöjä tukee Eurooppanuorten ideoimaa EU:n nuorisoaloitetta.
Ilmasto, opintovelka, oikeusjärjestelmä, aseet, äärioikeisto ja verotiedot. Näistä ja monesta muusta asiasta on Yhdysvaltojen tulevat vaalit rakennettu. Tiistaina 3.
Allianssi osallistui 21.10.2020 ulkoministeriön järjestämään kansalaisjärjestökuulemiseen Suomen tavoitteista YK:n 75. istuntokaudelle. Allianssi piti tilaisuudessa puheenvuoron ja toimitti kirjallisena samansisältöisen kontribuutionsa ulkoministeriölle.
Kokoamme Allianssissa nuorisoalaa yhteen monien eri teemojen ympärille.
Allianssi ja YK-liitto hakevat aktiivista nuorisotoimijaa Suomen seuraavaksi YK-nuorisodelegaatiksi.
Allianssin projektikoordinaattorina Nuoret, rauha ja turvallisuus (2250) -toimintaohjelmahankkeessa aloitti tällä viikolla Tuomas Karvonen.
Tilaa aihepiirin kansainvälinen politiikka RSS-syöte