2250

Yhdistyneiden Kansakuntien turvallisuusneuvosto hyväksyi vuonna 2015 ensimmäisen nuoria, rauhaa ja turvallisuutta koskevan päätöslauselman (ns. 2250-päätöslauselma).
Pääosa nuorista käyttäytyy hyvin ja tilastollisesti rikollisuus on viimeisten 30 vuoden aikana laskenut. Kuitenkin viime aikoina on uutisoitu paljon nuorten väkivaltaisesta käyttäytymisestä etenkin pääkaupunkiseudulla.
Mitä kuuluu nuorille? -keskustelusarjassa pureudutaan loppuvuoden aikana nuorten äärikäytökseen eri näkökulmista.
Kyllähän se kismittää, kun taaskaan ei onnistuttu ehkäisemään sitä tai toteuttamaan tätä. Kyllähän se kismittää, kun kovasta työstä huolimatta asetettuja tavoitteita ei olla saavutettu.
Allianssin projektikoordinaattorina Nuoret, rauha ja turvallisuus (2250) -toimintaohjelmahankkeessa aloitti tällä viikolla Tuomas Karvonen.
Tänään vietetään kansainvälistä YK:n päivää. YK perustettiin vuonna 1945 tavoittelemaan maailmaa, jossa ihmiset eläisivät tasavertaisina ja hyvinvoivina, ilman väkivallan ja sodan uhkaa.
More robust legal mechanisms must be put into place to ensure that the rights of young people are realized – Allianssi urges Finland to advocate for the creation of a convention on youth rights
Tilaa aihepiirin 2250 RSS-syöte