Allianssin kevätkokous 2019

Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään tiistaina 28.5.2018 klo 14 Allianssi-talossa, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki. Toivotamme jäsenten edustajan (edustajat) tervetulleiksi kokoukseen!

Valtakirjojen tarkastus aloitetaan kokouspaikalla klo 13. Kokouksen alussa on kahvi- ja teetarjoilu. Kokousta ennen klo 13.00-13.45 järjestetään myös hallitusohjelmaneuvottelijoiden paneelikeskustelu nuorten hyvinvoinnin edistämisestä tulevalla hallituskaudella. Tervetuloa seuraamaan!

Kokouksen asialistalla on kevätkokouksen sääntömääräiset asiat, Allianssin tavoiteohjelma sekä vaalivaliokunnan nimeäminen. Toiminnanjohtaja antaa mielellään lisätietoa kevätkokouksen asioista.

Kokouksessa valittavan vaalivaliokunnan tehtävä on valmistella marraskuun syyskokouksessa käytäviä Allianssin puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten sekä varajäsenten valintaa. Pyydämme jäseniltä esityksiä Allianssin syyskokouksen 2019 vaalivaliokunnan jäseniksi. Esitykset toimitetaan toiminnanjohtajalle sähköpostitse viimeistään 19.5.2018. Allianssin työvaliokunta valmistelee esityksen vaalivaliokunnan kokoonpanoksi kevätkokoukselle. Allianssin hallitus toivoo, että esityksissä huomioidaan, että vaalivaliokuntaehdokkaiden on tunnettava monipuolisesti Allianssin ja nuorisoalan toimintaa ja että he edustavat jäsenistöä mahdollisimman laaja-alaisesti.

Pyydämme, että ilmoitatte kevätkokouksen osallistujat viimeistään 24.5.

Tapaamisiin toukokuussa!

Elisa Gebhard, puheenjohtaja
Anna Munsterhjelm, toiminnanjohtaja

Liitteet ja asiakirjat

Aiheesta muualla