Allianssi

Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi edistää nuorten hyvinvointia ja palvelee nuorisojärjestöjä ja nuorisotyötä.

Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry on valtakunnallinen nuorisotyön palvelu- ja vaikuttajajärjestö. Olemme poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvoja, ja jäseninämme on yli 140 valtakunnallista nuoriso- tai kasvatusalan järjestöä. 

Tarkoituksemme on edistää nuorten kasvua yhteiskunnan vastuullisiksi jäseniksi, osallistumista päätöksentekoon ja kansainväliseen toimintaan. Palvelemme nuorisojärjestöjä ja nuorisotyötä.

Toimintaamme ohjaavat säännöt ja strategia. Vaikuttamistyön teemat ja tavoitteet on määritelty tavoiteohjelmassa. Tutustu asiakirjoihin tarkemmin täällä.

Vastaamme mielellään kaikkiin nuoriin, nuorisoalaan ja järjestöihin liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin. Meiltä Allianssista ja  jäsenjärjestöistämme löytyy asiantuntemusta ja näkökulmia moniin ilmiöihin ja teemoihin.

""

Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry
Allianssi-talo, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki

INFO: 044 416 5202, info@alli.fi, (ma, ke, to ja pe klo 9-16)

LASKUTUSTIEDOT (huom! muuttunut 1.7.2018):
Verkkolaskuosoite: 003701165835
Operaattori: OpusCapita Solutions Oy
Operaattoritunnus: E204503
Y-tunnus: 0116583-5

Mikäli verkkolaskun lähettäminen ei onnistu, voit lähettää laskun sähköpostin liitteenä pdf-muodossa osoitteeseen seija.karvonen@alli.fi. Emme ota vastaan paperilaskuja.

Allianssin sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@alli.fi. Tarkemmat yhteystiedot löydät alle linkatuilta alasivuilta.

Vuosikokousten välillä Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry:n korkeimpana päättävän elimenä toimii Allianssin hallitus. Hallitus valitaan syykokouksessa.
Allianssin henkilöstöä kesällä ulkona porukassa.

Allianssin henkilökunta

Täältä löydät Allianssin henkilökunnan esittelyt ja yhteystiedot.

Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry:llä on yli 140 jäsenorganisaatiota. Jäseniämme ovat miltei kaikki valtakunnalliset nuoriso- tai kasvatusalan järjestöt.
Hallituksen lisäksi Allianssissa toimii joukko erilaisia avoimia työryhmiä ja yksi nimetty luottamushenkilöryhmä (luottariryhmä). Ryhmät tuovat yhteen laaja-alaisesti nuorisoalan toimijoita Suomessa.
Säännöt ohjaavat Allianssin toimintaa ja päätöksentekoa. Säännöistä päätetään tarvittaessa yhdistyksen yleiskokouksissa (yleensä kevät- ja syyskokoukset), jossa jäsenet käyttävät valtaa. Allianssin tavoiteohjelma antaa päälinjat kaikelle nuorisoalan kattojärjestön vaikuttamistyölle.
Nuoria hengailemassa ulkona viltillä

Nuorisoalaa yhdistävät verkostot

Allianssi kokoaa nuorisoalan toimijoita ammatillisiin ja teemallisiin verkostoihin. Sivulta löytyy listattuna myös kaikki Allianssin koordinoimat nuorisoalaa yhdistävät Facebook-ryhmät.

Allianssin alumniyhdistys Allianssin alumniyhdistys perustettiin 23.11.2017 Allianssin 25-vuosijuhlaillallisella.