Nuorisoalan uutisia

27.02.2018: Allianssin suurtapahtumat uudistuvat

Vuodesta 2019 alkaen Allianssi järjestää vuosittaisia suurtapahtumia entistä laajemmassa yhteistyössä muiden nuorisoalan toimijoiden kanssa. Tähän saakka on ollut Allianssi-risteily, Nuorisotyöpäivät ja NUORI-tapahtumat - olisiko nyt aika jonkun uuden? Sinä voit päättää!

Allianssi on järjestänyt nuorisoalan suurtapahtumia - Allianssi-risteilyä, Nuorisotyöpäiviä ja NUORI-tapahtumia - jotta nuorisotyöstä tulisi parempaa. Kaava on yksinkertainen: kun alan tekijät saavat uusia ideoita, oppeja, kontakteja ja intoa, osataan ja halutaan tehdä työtä entistäkin paremmin. Ja sen mahdollistaminen on yksi tärkeimmistä Allianssin olemassaolon syistä.

Jatkossa tulemme järjestämään vuosittain suurtapahtuman, jolle valitaan yksi yhdistävä ja yhdessä jaettu nimi. Tapahtuman ohjelma tullaan rakentamaan entistä vahvemmin yhteistyössä kumppaneiden kanssa ja tapahtumille valitaan vuosittain teema, jolla kirkastetaan tapahtuman fokusta ja vahvistetaan ajankohtaisuutta. Myös osallistumismaksuja ja tapahtumapaikkoja tullaan miettimään uusiksi, jotta osallistuminen olisi mahdollista yhä useammalle.

Monet Allianssin yksin tai yhteistyössä järjestämät tapahtumat ovat olleet onnistuneita, mutta pelkästään menneisiin malleihin emme voi jäädä. Siksi kehitämme Allianssin suurtapahtumia reippaalla kädellä: haluamme tehdä isommin ja entistä vahvemmassa yhteistyössä alan toimijoiden kanssa.

Toivomme, että saamme mahdollisimman suuren porukan tähän kehittämistyöhön mukaan. Kerrottehan siis meille, mitä tulevilta suurtapahtumilta toivotte, mikä vetäisi yhä isomman joukon mukaan ja millä nimellä suurtapahtumia tulisi kutsua. Kyselyyn on mahdollista vastata tämän linkin kautta, ja linkkiä saa vapaasti jakaa eteenpäin vaikka omissa uutiskirjeissä tai sosiaalisen median kanavissa.

Allianssin seuraava suurtapahtuma on huhtikuussa järjestettävä Allianssi-risteily. Risteily on hauska ja yhteisöllinen tapa kokoontua, mutta kovin esteetöntä tai ekologista se ei ole. Näillä näkymin laivatapahtuma on siis lajinsa viimeinen - tervetuloa ottamaan siitä kaikki irti!


Lisätietoja:

pääsihteeri Anna Munsterhjelm, anna.munsterhjelm@alli.fi, P.040 587 9514
koordinaattori Tiitus Uusoksa, tiitus.uusoksa@alli.fi, P.044 722 9356Takaisin