Nuorisoalan uutisia

22.02.2018: Sivariksi Allianssiin?

Hoi sinä sivaripaikkaa etsivä nuori! Täällä meillä Allianssilla olisi paikka auki nohevalle tyypille tapahtumatuotannon tehtäviin.

Nuorisoalan kattojärjestönä järjestämme vuosittain kymmeniä tapahtumia ja koulutuksia, joiden mittakaava ulottuu tuhansien ihmisten suurtapahtumista parinkymmenen hengen aamiaistilaisuuksiin. Haemme nyt joukkoomme reipasta siviilipalvelusmiestä, jonka tehtäviin kuuluvat erityisesti näiden tapahtumien ja kokoontumisen järjestelyissä avustaminen.

Ottaisimme uudeksi työkaveriksemme mieluusti aktiivisen ja hauskan tyypin, joka haluaa oppia uutta ja olla mukana tekemässä Allianssin toiminnasta entistä parempaa. Meillä kaikki roudaavat laatikoita, osallistuvat uuden ideointiin ja jeesaavat työkaveria tarvittaessa - näitä kaikkia edellytämme myös sinulta. Odotamme sinulta järjestelmällisyyttä, organisointikykyjä sekä viestintätaitoja ja toivomme, että tulet hyvin toimeen sekä ihmisten että tietokoneiden kanssa. Isoksi plussaksi katsomme kokemuksen järjestötoiminnasta tai nuorisoalalta.

Palvelus voi alkaa sopimuksen mukaan kesän tai alkusyksyn 2018 aikana.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 4.4. osoitteeseen rekrytointi(at)alli.fi.

Lisätietoja saat tarvittaessa pääsihteeri Anna Munsterhjelmilta, 040 5879514.

 Takaisin