Nuorisoalan uutisia

19.06.2017: Anna Munsterhjelm Allianssin pääsihteeriksi

Suomen Nuorisoyhteistyö - Allianssi ry:n hallitus on valinnut Anna Munsterhjelmin, 32, Allianssin pääsihteeriksi.

 Munsterhjelmillä on monipuolinen kokemus järjestöjen johtotehtävistä. Hän toimii Suomen Partiolaisten puheenjohtajana, ja on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Suomen Lukiolaisten Liiton pääsihteerinä. Allianssiin Munsterhjelm siirtyy Nuori kirkko ry:n viestintäpäällikön paikalta.

Allianssin pääsihteerinä Munsterhjelm haluaa rakentaa entistä vahvempaa ja näkyvämpää Allianssia sekä kasvattaa koko nuorisokentän yhtenäisyyttä ja yhteistyötä.

"Allianssin kohderyhmä ja toimintakenttä - nuoret ja nuorten kanssa töitä tekevät - on sekä yhteiskunnallisesti että minulle henkilökohtaisesti valtavan tärkeä. Olen tosi innoissani, että pääsen käärimään hihat ja tekemään entistä laajemmin työtä nuorten hyväksi yhdessä Allianssin työntekijöiden, luottamushenkilöiden ja jäsenjärjestöjen kanssa", Anna Munsterhjelm sanoo.

Uuden pääsihteerin keskeisenä tehtävänä on Allianssin päivitetyn strategian toimeenpano ja toimiston esimiehenä toimiminen. Strategia korostaa Allianssin kolmea eri roolia: vaikuttavaa, yhdistävää ja palvelevaa.

"Etsimme ennen kaikkea hyvää henkilöstöjohtajaa ja tekijää, joka ei pelkää tarttua toimeen muuttuvassa toimintaympäristössä. Annan vahvat näytöt järjestösektorilta ja kyky ottaa kaikki mukaan yhteisten maalien tavoitteluun ovat juuri sitä, mitä Allianssi nyt tarvitsee", kertoo Allianssin puheenjohtaja Eero Rämö.

Merkittävien rakennemuutosten aikana Allianssin rooli nuorten edunvalvojana on keskeisen tärkeä.

"Suomessa on käynnissä suuria muutoksia, jotka vaikuttavat ennen kaikkea nuoriin ja tuleviin sukupolviin. Meidän tehtävämme on varmistaa, että heidän hyvinvoinnistaan pidetään huolta. On selvää, että se vaatii myös nuorisoalan uudistamista, ja siinä Allianssi voi näyttää suuntaa ja tukea muita", Munsterhjelm toteaa.

Munsterhjelm aloittaa tehtävässään 7.8.2017.

Lisätietoja: Eero Rämö, puh. 040 5392 737, Anna Munsterhjelm, puh. 040 5879 514.


Suomen Nuorisoyhteistyö - Allianssi ry on valtakunnallinen nuorisotyön palvelu- ja vaikuttajajärjestö. Se on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvoja, jonka jäseninä on 124 valtakunnallista nuoriso- tai kasvatusalan järjestöä. www.alli.fi

 

Annan kuva (jpeg)

 Takaisin