Nuorisoalan uutisia

24.05.2017: Allianssi etsii projektikoordinaattoria Nuorisovaaleihin

Haluatko olla tekemässä nuorten demokratiatyötä? Nuorisovaalit on konsepti, joka tukee nuorten osallisuutta ja demokratiakasvatusta.

Suomen Nuorisoyhteistyö - Allianssi ry on valtakunnallinen nuorisotyön palvelu- ja vaikuttajajärjestö.

Etsimme projektikoordinaattoria Nuorisovaaleihin

Haluatko olla tekemässä nuorten demokratiatyötä? Nuorisovaalit on konsepti, joka tukee nuorten osallisuutta ja demokratiakasvatusta. Sen tärkein tavoite on lisätä nuorten tietopohjaa ja kiinnostusta niin vaaleja, ehdokkaita kuin äänestämistä kohtaan. Nuorisovaalit toteutetaan oppilaitoksissa ja äänioikeus on alle 18-vuotiailla.

Vuonna 2018 Nuorisovaalit järjestetään sekä maakunta- että presidentinvaaleissa. Projektikoordinaattori vastaa vaalien yhteydessä järjestettävien Nuorisovaalien käytännön järjestelyistä. Työtehtäviin kuuluu maakuntavaalikiertueen järjestäminen, vaalien markkinointi ja yhteydenpito oppilaitoksiin, nettisivujen ylläpito ja materiaalien tuottaminen sekä viestintään ja jäsenjärjestöyhteistyöhön osallistuminen. Lisäksi projektikoordinaattorin tehtäviin kuuluu muita vaalivaikuttamiseen liittyviä tehtäviä.

Odotamme hakijalta kiinnostusta ja osaamista nuorten osallisuuteen ja vaalijärjestelmään liittyen, projektitaitoja sekä yhteistyökykyä. Arvostamme kokemusta järjestötoiminnasta sekä soveltuvaa koulutusta. Ruotsinkielentaito katsotaan eduksi. Tarjoamme näköalapaikan demokratiatyöhön ja nuorisotoimialaan, innostuneen työyhteisön tuen ja mukavat työkaverit Helsingin Itä-Pasilassa. Projektikoordinaattori työskentelee viestintä ja vaikuttaminen -tiimissä tiiviissä yhteistyössä osallisuusasioista vastaavan asiantuntijan kanssa.

Projektikoordinaattorin tehtävä on täysipäiväinen. Odotamme valittavalta henkilöltä valmiutta matkustaa kotimaassa. Työ on määräaikainen 14.8.2017- 28.2.2018.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolten edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Allianssi toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää.

CV ja hakemus palkkatoivomuksineen lähetetään sähköpostilla viimeistään 7.6.2017 osoitteeseen rekrytointi(at)alli.fi. Haastattelut pidetään Helsingissä viikolla 24. Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Leena Pihlajamäki, p. 040 7252 887.Takaisin