Nuorisojärjestöt tiedottavat

18.04.2017: Nyt vietetään Partioviikkoa

Tällä viikolla 17.-23.4.2017 vietetään valtakunnallista Partioviikkoa. Partiolaiset näkyvät tavallista enemmän katukuvassa ja järjestävät erilaisia tapahtumia ympäri Suomen. Partioviikolla muun muassa esitellään partiotoimintaa, pidetään partiolaisten omia juhlia ja iltanuotioita sekä kisaillaan partiotaitokisoissa.

Monilla paikkakunnilla järjestetään PopUp-partiokoloja ja muita kaikille avoimia tapahtumia. Esimerkiksi Inkoossa, Sipoossa, Järvenpäässä, Kirkkonummella, Hyvinkäällä, Lohjalla ja Lappeenrannassa voi tulla tapahtumiin tutustumaan partiotoimintaan. Ylivieskassa on sunnuntaina 23.4. mahdollisuus osallistua kaikille avoimelle, Yhdessä Metsään -metsäretkelle.

Helsingissä Partioviikko huipentuu sunnuntaina 23.4. keskustassa järjestettävään paraatiin, johon osallistuu yli 3000 partiolaista eri puolilta Uuttamaata. Myös Etelä-Karjalan partiolaiset kokoontuvat samana päivänä paraatiin Lappeenrannassa.

Paremman johtajuuden puolesta

Partioviikolla partiolaiset kampanjoivat toista kertaa myös sosiaalisessa mediassa. 20.4. järjestettävän Paremman johtajuuden päivän tavoitteena on edistää arvopohjaista ja parempaa johtajuutta inspiroimalla nykyisiä ja tulevia johtajia. #parempaajohtajuutta -kampanjan videoilla tunnetut johtajat kertovat kokemuksistaan ja ajatuksistaan liittyen hyvään johtamiseen.

\"Yhteiskunta tarvitsee parempaa johtajuutta. Partiossa me uskomme, että hyvällä johtamisella isotkin ongelmat voidaan ratkaista. Sitä varten tarvitsemme lisää nuoria skarppeja johtajia, jotka osaavat tunnistaa sekä omat että johdettaviensa arvot ja oivaltavat, mistä erilaisten ihmisten johtamisessa on kyse\", toteaa Suomen Partiolaisten puheenjohtaja Anna Munsterhjelm.

Lisätietoja:

Puheenjohtaja Anna Munsterhjelm, Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry, puh. 040 5879514

Viestintä- ja markkinointipäällikkö Anna Koroma-Mikkola, Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry, puh. 045 625 2045 tai anna.koroma-mikkola@partio.fiTakaisin