Allianssin sähköpostiosoitteet eivät tällä hetkellä toimi!
Allianssista riippumattomista syistä sähköpostipalvelimemme on pois käytöstä. Mikäli asiasi on kiireellinen tai koskee Allianssi-risteilyä, soita!

Henkilökunnan puhelinnumerot (linkki).

 

Tervetuloa Allianssi-risteilylle
ja juhlimaan 20-vuotiasta Allianssia!

Allianssi-risteily kokoaa nuorisoalan toimijat ti-ke 17.-18.4.2012 seminaariristeilylle. Risteilyllä on yli 50 tuntia ajankohtaista tietoa nuorisoalasta ja nuorten hyvinvoinnista. Risteily yhdistää nuorisotoimialan ja tarjoaa ainutlaatuisen kohtaamispaikan. Tämänkertaisella risteilyllä juhlimme myös Allianssin 20-vuotista taivalta. Tervetuloa mukaan!

 Allianssi-risteilyn seminaariohjelma koostuu yhteensä yli 50 tunnista seminaareja, luentoja, alustuksia, työpajoja ja paneeleita, joiden välillä osallistuja voi itse valita oman koulutuspolkunsa. Kukin osio kestää tunnista kahteen tuntiin, osa kauemminkin. Risteilyn seminaariohjelma löytyy omalta OHJELMA-alasivultaan. Keskiössä ovat niin kunnallinen nuorisotyö kuin järjestötkin, nuorisotutkimus, nuoret, nuoruus, nuorisojärjestöt ja ajankohtaiset ilmiöt. Ohjelmaosioiden vetäjät ja luennoitsijat ovat toimialan hyvin tuntevia ja tunnustettuja asiantuntijoita. Yhteinen seminaariristeily on perinteisesti koonnut yhteen sekä kuntien, järjestöjen että seurakuntien nuorisotyöntekijöitä, nuorisotoimenjohtajia, nuorisoalan opettajia, oppilaitoksia, valtionhallinnon virkamiehiä ja toimialan muita ammattilaisia - aikuisia, joiden mielestä nuorten parissa tehtävällä työllä on erityisen tärkeä rooli yhteiskunnassamme. 

VERKOSTOITUMISTA JA VIIHTYMISTÄ

 Allianssi-risteilyllä kohdataan kollegoita, luodaan uusia yhteistyökuvioita ja pohditaan toimialan yhteisiä kysymyksiä. Seminaariohjelman lisäksi risteily tarjoaa mahdollisuuden samanhenkistä ja samankaltaista työtä tekevien ammattilaisten sekä eri sukupolvien väliseen vapaamuotoiseen kohtaamiseen.

AVAJAISET SAVOY-TEATTERISSA

 Ti 17.4. klo 13-15.30 (Savoy-teatteri, Kasarmikatu 46, Helsinki). Tilaisuudessa on läsnä maan korkeinta poliittista johtoa, ja siellä jaetaan Nuorisotyön tunnustuspalkinto. Tilaisuus on maksuton ja siihen voi osallistua, vaikka ei risteilylle lähtisikään. Tilaisuuden juontaa toimittaja Baba Lybeck.

Huom! avajaisseminaariin ilmoittaudutaan
Avajaiset-alasivun nettilomakkeella. Huomioithan kuitenkin, että varsinaiselle risteilylle ilmoittaudutaan omassa varausjärjestelmässään. Mikäli osallistut sekä avajaisiin että risteilylle, muistathan tehdä ilmoittautumiset molempiin erikseen.

ALLIANSSI-RISTEILY M/S BALTIC PRINCESSILLÄ

 M/S Baltic Princess lähtee Helsingin Länsisatamasta tiistaina 17.4. klo 18.30. Satamassa tulee olla viimeistään tuntia ennen lähtöä. Muistathan, että risteilylle tarvitaan passi tai kuvallinen henkilöllisyystodistus (ajokortti ei riitä). Laiva saapuu takaisin keskiviikkona klo 16.30. Suurin osa ohjelmasta tapahtuu keskiviikon aikana. Huom! Laivasta ei ole maihinnousua Tallinnassa. Risteilylle osallistujat eivät siis tarvitse työnantajalta ulkomaan matkamääräystä. Seminaariohjelma alkaa heti laivan lähdettyä ja jatkuu keskiviikkoaamuna täysipainoisesti.

Risteilyn iltaohjelmassa viihdyttää AIKAKONE.

HINTA JA VARAAMINEN

 Hinta sisältää matkan valitussa hyttiluokassa, majoituksen, seminaariohjelman, illallisen ja brunssin. Risteilylle voi varausjärjestelmän kautta ostaa vain kokonaisia hyttejä (4-hengen, 3-hengen, 2-hengen ja 1-hengen hyttejä kahdessa tasoluokassa, lisäksi valittavana on muutamia 1 tai 2 hengen LUX-hyttejä).

Yksittäisissä paikkavarauksissa otathan yhteyttä risteily (at) alli.fi, risteilypuhelin 044 722 9357.

Savoy-teatterissa Helsingin keskustassa pidettävään maksuttomaan avajaisseminaariin ilmoittaudutaan erikseen AVAJAISET-alasivulla.

Risteilyseminaarin hinnat 

A1 440 € / henkilö
A2 340 € / henkilö
A3 230 € / henkilö
A4 180 € / henkilö

B1 380 € / henkilö
B2 270 € / henkilö
B3 195 € / henkilö
B4 160 € / henkilö


MAKSU JA PERUMISEHDOT

 Varausmaksu on 20 % varauksen loppusummasta. Maksu laskutetaan 7 vrk:n kuluessa varauksesta. Loppulasku lähetetään helmikuussa 2012. Lippuja ei lähetetä etukäteen, vaan kaiken tarvittavan saa satamasta Allianssi-risteilyn lippuluukulta.

Mikäli peruminen tehdään ennen 28.2.2012, tulee maksettavaksi 20 % hinnasta.

Mikäli peruminen tehdään 1.3. - 31.3.2012 välisenä aikana, tulee maksettavaksi 30 % hinnasta.

Mikäli peruminen tehdään 1.4. - 10.4.2012 välisenä aikana, tulee maksettavaksi 50 % hinnasta.

Mikäli peruminen tehdään 11.4. jälkeen, tulee maksettavaksi koko hinta.

Peruminen on tehtävä kirjallisesti sähköpostiin risteily (at) alli.fi. Peruminen lääkärintodistuksella 30 € / paikka.

OPISKELIJARYHMÄT

 Opiskelijahintaiset osallistujat tulee oppilaitoksen ilmoittaa keskitetysti osoitteeseen seija.majanen (at) alli.fi, p. 040 900 4883. Huomioittehan, että opiskelijahinnalla seminaariin pääsevät vain opiskelijaryhmät (ei yksittäisiä opiskelijoita). Nettivarausjärjestelmän kautta EI VOI varata opiskelijahintaisia paikkoja. Kaikki opiskelijahintaiset on ilmoitettava oppilaitoksen kautta kootusti Allianssiin. Oppilaitoksilla on helmikuun loppuun asti aikaa saada opiskelijahintaiset ryhmänsä risteilylle. Tervetuloa!

YHTEYSTIEDOT

 Allianssi-risteilylle ilmoittaudutaan netissä. Puhelimitse tai sähköpostitse varauksia ei voi tehdä (poikkeuksena oppilaitosten ryhmät). Ongelmatapauksissa yhteyttä voi ottaa risteily (at) alli.fi, p. 044 722 9357.

 


Sivustolla käytettävät kuvat ovat edelliseltä Allianssi-risteilyltä vuodelta 2010, ja ne on ottanut Anna Autio.