Kokous- ja koulutustilat

Kokous- ja koulutustilat varataan Allianssi-talon infosta,
p. 044 416 5202 tai info(at)alli.fi

Kokoustilojen hinnasto löytyy sivun alaosasta. 

Syyskuun kokoustilatarjous

Tutustumistarjous Allianssi-talon kokoustiloihin –50 %  

Oletko jo tutustunut Allianssi-talon uudistuneisiin kokoustiloihin? Tarjoamme kokoustilat uusille varaajille puoleen hintaan listahinnoista. Edun voi käyttää vuoden 2017 aikana oleviin varauksiin. Varaus tulee tehdä syyskuun aikana. Jos et ole varannut kokoustiloja syksyn 2016 jälkeen, sinut lasketaan uudeksi varaajaksi.  

Kokoustilavaraukset tehdään Allianssi-talon infosta joko soittamalla 044 416 5202 tai sähköpostitse info(at)alli.fi. Mainitse alennuksesta varatessasi. 

Tartu samalla myös Harjulan herkun tarjouksiin:

- 10 hengen makea piiras tai kakku kokouskahvien kanssa 25 €.

- Viikonlopun (la tai su) kokouspaketti, joka sisältää aamiaisen, lounaan sekä iltapäivän pullakahvit, 25 €/henkilö (minimitilaus 25 henkilöä).


ALLIANSSI-SALI

50 100 henkilöä

Allianssi-talon isoimpaan kokoustilaan Allianssi-saliin sopii pöytien kanssa 50–60 henkilöä ja ilman pöytiä noin sata. Salin varustuksiin kuuluu datatykki ja valkokangas.Saliin asennetaan pyydettäessä äänentoisto ja mikrofonit. Tilassa on kaksi wc-tilaa.


VERKKO

6 – 8 henkilöä

Verkko sijaitsee katutasossa. Tila sopii mainiosti pienemmän porukan kokoontumisiin. Tilasta löytyy 49” LED-näyttö ja fläppi-taulu.


KERHO

20 henkilöä

Kerho sijaitsee Allianssi-talon katutasossa. Viihtyisään kokoustilaan mahtuu 20 henkilöä. Kokoushuoneen varusteluihin kuuluvat 65” liikuteltava LED-näyttö ja fläppitaulu.Tila on valoisa ja avara. Ikkunoista on näkymä Asemapäällikönkadulle.

KERHO + LEIRI voidaan yhdistää 40 henkilön tilaksi.


LEIRI

20 henkilöä

Leiri sijaitsee Allianssin-talon katutasossa. Viihtyisään kokoustilaan mahtuu 20 henkilöä. Kokoushuoneen varusteluihin kuuluvat 55” LED-näyttö ja fläppitaulu. Tila on valoisa ja avara. Ikkunoista on näkymä Asemapäällikönkadulle.

KERHO + LEIRI voidaan yhdistää 40 henkilön tilaksi.


ETSIVÄ

15 henkilöä 

Kokoustila Etsivä sijatsee Allianssi-talon kellarikerroksen rauhassa. Etsivään mahtuu mukavasti 15 henkilöä pitämään kokousta tai koulutusta.  Tilassa on 65” LED-näyttö ja fläppitaulu. Tilan kokoontaitettavia pöytiä voi siirrellä tarpeen mukaan. ETSIVÄ + PAJA voidaan yhdistää 30 henkilön tilaksi.


PAJA

15 henkilöä

Kokoustila Paja sijaitsee Allianssin-talon kellarikerroksen rauhassa. Pajaan mahtuu mukavasti 15 henkilöä pitämään kokousta tai koulutusta. Tilassa on 65” LED-näyttö ja fläppitaulu. Tilan kokoontaitettavia pöytiä voi siirrellä tarpeen mukaan. Pajassa on keittiönurkkaus ja laina-astiasto 30:lle.

 

ETSIVÄ + PAJA voidaan yhdistää 30 henkilön tilaksi. 


SEIKKAILU

12 henkilöä

Allianssi-talon kellarikerroksen Seikkailu-monitoimitilassa voi pitää vaikkapa toiminnallisen koulutuksen tai työpajan. Seikkailun yhteydessä on pääsy saunaan ja pukuhuoneisiin sekä keittiönurkkaukseen, joten se on myös oiva paikka päättää kokouspäivä rentoon oleskeluun.Tilassa on 42” näyttö, fläppitaulu sekä siirrettävät pöydät ja tuolit.


SAUNA

Seikkailu-tilan yhteydessä on Allianssi-talon sauna, joka voidaan halutessanne lämmittää. Allianssi-talon uusituilla saunan lauteilla on hyvä sekä ideoida että rentoutua. Saunaan on sisäänkäynti kahdelta puolelta kahdesta erillisestä pukuhuoneesta. Sauna vuokrataan vain Seikkailu-neuvottelutilan kanssa.

 


Hinnasto


Huom! Allianssi-sali toimii arkipäivisin lounasravintolana klo 11 - 13.
Tällöin tila ei ole varattavissa.

Tilat ovat esteettömiä.

Kokous- ja koulutustilat varataan Allianssi-talon infosta, p. 044 416 5202 tai info@alli.fi

Kokoustarjoilut: Harjulan Herkku, p. 050 5055 495.

Lataa kokoustilahinnasto PDF-dokumenttina.