Kokous- ja koulutustilat

Kokous- ja koulutustilat varataan Allianssi-talon infosta,
info(at)alli.fi

Kokoustilojen hinnasto löytyy sivun alaosasta. 


ALLIANSSI-SALI

50 100 henkilöä

Allianssi-talon isoimpaan kokoustilaan Allianssi-saliin sopii pöytien kanssa 50–60 henkilöä ja ilman pöytiä noin sata. Salin varustuksiin kuuluu datatykki ja valkokangas. Salissa on käytössä äänentoisto ja mikrofonit. Tilassa on kaksi wc-tilaa.


VERKKO

6 – 8 henkilöä

Verkko sijaitsee katutasossa. Tila sopii mainiosti pienemmän porukan kokoontumisiin. Tilasta löytyy 49” LED-näyttö ja fläppi-taulu.


KERHO

14 henkilöä

Kerho sijaitsee Allianssi-talon katutasossa. Viihtyisään kokoustilaan mahtuu noin 14 henkilöä. Kokoushuoneen varusteluihin kuuluvat 65” liikuteltava LED-näyttö ja fläppitaulu.Tila on valoisa ja avara. Ikkunoista on näkymä Asemapäällikönkadulle.

KERHO + LEIRI voidaan yhdistää 30 henkilön tilaksi.


LEIRI

14 henkilöä

Leiri sijaitsee Allianssin-talon katutasossa. Viihtyisään kokoustilaan mahtuu 14 henkilöä. Kokoushuoneen varusteluihin kuuluvat 55” LED-näyttö ja fläppitaulu. Tila on valoisa ja avara. Ikkunoista on näkymä Asemapäällikönkadulle.

KERHO + LEIRI voidaan yhdistää 30 henkilön tilaksi.


ETSIVÄ

8 henkilöä 

Kokoustila Etsivä sijatsee Allianssi-talon kellarikerroksen rauhassa. Etsivään mahtuu mukavasti 8 henkilöä pitämään kokousta tai koulutusta. Tilassa on 65” LED-näyttö ja fläppitaulu. Tilan kokoontaitettavia pöytiä voi siirrellä tarpeen mukaan. ETSIVÄ + PAJA voidaan yhdistää 20 henkilön tilaksi.


PAJA

10 henkilöä

Kokoustila Paja sijaitsee Allianssin-talon kellarikerroksen rauhassa. Pajaan mahtuu mukavasti 10 henkilöä pitämään kokousta tai koulutusta. Tilassa on 65” LED-näyttö ja fläppitaulu. Tilan kokoontaitettavia pöytiä voi siirrellä tarpeen mukaan. Pajassa on keittiönurkkaus ja laina-astiasto 30:lle.

 

ETSIVÄ + PAJA voidaan yhdistää 20 henkilön tilaksi. 


SEIKKAILU

18 henkilöä

Allianssi-talon kellarikerroksen Seikkailu-monitoimitilassa voi pitää vaikkapa toiminnallisen koulutuksen tai työpajan. Seikkailun yhteydessä on pääsy saunaan ja pukuhuoneisiin sekä keittiönurkkaukseen, joten se on myös oiva paikka päättää kokouspäivä rentoon oleskeluun.Tilassa on 42” näyttö, fläppitaulu sekä siirrettävät pöydät ja tuolit.


SAUNA

Seikkailu-tilan yhteydessä on Allianssi-talon sauna, joka voidaan halutessanne lämmittää. Allianssi-talon uusituilla saunan lauteilla on hyvä sekä ideoida että rentoutua. Saunaan on sisäänkäynti kahdelta puolelta kahdesta erillisestä pukuhuoneesta. Sauna vuokrataan vain Seikkailu-neuvottelutilan kanssa.

 


Hinnasto


Huom! Allianssi-sali toimii arkipäivisin lounasravintolana klo 11 - 13.
Tällöin tila ei ole varattavissa.

Tilat ovat esteettömiä.

Kokous- ja koulutustilat varataan Allianssi-talon infosta, p. 044 416 5202 tai info@alli.fi

Kokoustarjoilut: Harjulan Herkku, p. 050 5055 495.

Lataa kokoustilahinnasto PDF-dokumenttina.