Kokous- ja koulutustilat

Kokoustilojen hinnasto löytyy sivun alaosasta. Lataa kokoustilahinnasto PDF-dokumenttina.

Allianssi-sali (50-100 henkilöä)

Allianssi-saliAllianssi-talon isoin kokoustila Allianssi-sali sopii suurempien tilaisuuksien järjestämiseen. Pöytien kanssa Allianssi-saliin mahtuu 50–60 henkilöä ja ilman pöytiä noin sata. Tarpeen mukaan istumapaikkoja voi edelleen lisätä avaamalla lasiovet kirjastotilaan. Salin varustuksiin kuuluu datatykki ja manuaalikangas. Barco Clicshare -järjestelmä mahdollistaa langattoman yhteyden esityskoneen ja tykin välillä. Saliin asennetaan pyydettäessä äänentoisto ja mikrofonit. Tilassa on kaksi wc-tilaa.

Verkko (6–8 henkilöä)

Verkko sijaitsee Allianssi-talon ensimmäisessä kerroksessa. Tila sopii mainiosti pienemmän porukan kokoontumisiin. Tilasta löytyy 49” LED-ammattinäyttö ja fläppi-taulu. Verkon ikkunasta avautuu näkymä Itä-Pasilan eläväiseen katukuvaan.

Kerho (20 henkilöä)

KerhoKatutasossa sijaitsevaan Kerhoon mahtuu 20 henkilöä. Tilassa on 65” liikuteltava litteä LED-ammattinäyttö ja fläppitaulu. Tila sopii loistavasti vähän isommankin porukan tilaisuuksiin. Tila on valoisa ja avara, mukavat tuolit tuovat viihtyisyyttä.

 

Leiri (20 henkilöä)

Leiri

Leiri sijaitsee Allianssin-talon katutasossa. Viihtyisään kokoustilaan mahtuu 20 henkilöä. Leirin esitysvälineisiin kuuluu 55” LED-ammattinäyttö ja fläppitaulu. Tila on valoisa ja avara. Ikkunoista on näkymä Asemapäällikönkadulle.

 

Kerho ja Leiri voidaan tarvittaessa yhdistää noin 40 henkilön tilaksi.

Etsivä (15 henkilöä)

Etsivä

Allianssin-talon kellarikerroksessa sijaitsevaan Etsivään mahtuu mukavasti 15 henkilöä kokoustamaan tai kouluttautumaan. Etsivä soveltuu erityisesti tilanteisiin, joissa halutaan vetäytyä omaan rauhaan. Tilan esitystekniikkaan kuuluu 65” litteä LED-ammattinäyttö ja fläppitaulu. Tilassa on kokoontaitettavat pöydät, joita voi siirrellä tarpeen mukaan.

Paja (15 henkilöä)

Paja

Kokoustila Paja sijaitsee Allianssin-talon kellarikerroksessa. Tilan esitystekniikkaan kuuluu 65” litteä LED-ammattinäyttö ja fläppitaulu. Tilassa on kokoontaitettavat pöydät, joita voi siirrellä tarpeen mukaan. Pajaan mahtuu mukavasti 15 henkilöä pitämään kokousta tai koulutusta. Paja sopii kokouksiin, joissa toivotaan omaa työrauhaa ilman keskeytyksiä. Pajan keittiönurkkauksessa voi valmistaa pientä purtavaa.

Etsivä / Paja voidaan tarvittaessa yhdistää noin 30 henkilön tilaksi.

Seikkailu

Allianssi-talon kellarikerroksen Seikkailu-tilassa voi pitää vaikkapa toiminnallisen koulutuksen tai työpajan. Se on myös oiva paikka päättää raskas kokouspäivä rentoon oleskeluun. Tilassa on 42” Sony Bravia Flatscreen, fläppitaulu sekä siirrettävät pöydät ja tuolit. Keittiönurkkauksessa on mahdollisuus valmistaa pientä purtavaa. Seikkailun yhteydessä on Allianssi-talon sauna pukuhuoneineen, joka voidaan halutessanne lämmittää.

Sauna

sauna

 

Allianssi-talon uusituilla saunan lauteilla on hyvä sekä ideoida että rentoutua. Saunaan on sisäänkäynti kahdelta puolelta kahdesta erillisestä pukuhuoneesta. Sauna vuokrataan vain Seikkailu-neuvottelutilan kanssa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä kokoustiloihin liittyen info(at)alli.fi tai 044 416 5202.

 Allianssi-sali (Tila 1) toimii arkipäivisin lounasravintolana klo 11 - 14. Tällöin tila ei ole varattavissa.

Kokous- ja koulutustilat varataan Allianssi-talon infosta, p. 044 416 5202 tai info@alli.fi

Kokoustarjoilut: Harjulan Herkku, p. 050 5055 495.

Kokoustarjoiluhinnasto PDF-dokumenttina

Lataa kokoustilahinnasto PDF-dokumenttina